Само камерите ще оправят движението. Само камери. Няма друг начин. Няма.
Но защо мамка им не ги слагат? Такава инвестиция би се избила за месеци. Като получиш 2-3 "картички" с подпис КАТ всяка за по 100-150 кинта ще те питам дали ще караш със 100 в града или ще минеш в третата лента (която не съществува) от ляво, за да се наредиш първи, дали няма да пропуснеш пешеходци, дали ще минеш на червено и т.н.
Само камери му е майката. Видя се, че тия кибици полицаите, по пътищата нищо работа не вършат.
Просто на хората не им пука.
За мен решението е камери. Но защо не се прави нищо в тази насока. Дори и тези, които в момента работят не изпълняват функцията, която би трябвало.

Има ли логично обяснение защо не слагат камери
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Има ли логично обяснение защо не слагат камери
ostavime написа:в момента работят не изпълняват функцията, която би трябвало.
Е тогава за какво да слагат още бе пич

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
ми замисли се ако има камери навсякаде няма да има толкова много закони за пътя на движение на мпс , по малко закони по малко пари ще взимат полицайте.... , в англия навсякаде има камери и легнали полицай , и няма патрулки с радари и да се крият. има яко камери , и никой не може да подкупи камерата и всички полицай няма как да взимат пари, и затова има толкова мн закони и измислят все нови и нови . ако има повече камери и легнали полицай както тука в лондон , катастрофите ще се намалят с голям процент , защотото тука всички закони са свързани , ако не спазваш закона може да влезнеш в затвора , пишат ли акт ти увеличават яко застраховката , и т.н. , на мен на кола 1.3 (колкото е по голям двигателя толкова повече пари ако си млад шофиор колкото повече години сташ имаш стават по евтини застраховките )двигател ми искат 3000 лири , ако имам минаване на червено или превишена скорост ми става на 5000 лири , такаче ако питате мен траа да има повече камери в бг и т.н.
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
напиши че си на 19г туко що си пристигнал в англия и си с бг книжка от скоро и имаш нарушение , в най добрия случай на поло г40 ми искат 3000 в най скъпия ми искат 7000 няма за кво да лъжа колега , ква полза да имам от това?canyoubounce написа:да 15000 лири ти искат.Ай моля те.Ако си под 25 и караш кола да кажем 1.7 дизел ти е 1200-1500.
На един колега сина му е на 19 години и плаща 1600 паунда за неква корса или нещо такова.
Ти къде отлете с тия 5000....
Аз съм на мнение, че камерите биха помогнали много за изкореняването на корупцията.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
canyoubounce - факторите влияещи на цената на ГО в развите страни са над 20
На твоя колега ... може да не е в Лондон, може колата му да е червена, може ...
Не се изказвай толкова смело за нещо, което лично не си видял
Иначе по-темата: твърдо съм ЗА повече камери. Нямам идея обаче, защо не го правят. Все пак рано или късно, щът не щът - ще сложат

На твоя колега ... може да не е в Лондон, може колата му да е червена, може ...
Не се изказвай толкова смело за нещо, което лично не си видял

Иначе по-темата: твърдо съм ЗА повече камери. Нямам идея обаче, защо не го правят. Все пак рано или късно, щът не щът - ще сложат

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета квото и да си говорим тея с мерцедесите и бмв-та пак ще се измакват безнаказани, няма да дават пари на улицата ще ги дават там,ама не за глоби.Втая държава нема оправия.Какво ще стане сега с тоя мушмул моториста дето батиса двете момчета в неделя?Ще го смъмрят и той ще обещае,че повече така няма да прави и утре пак е там на същия мотор щото тате има парички да му плаща рушветите.Не камери квото и да сложат пак си е същата простотия.И сега там където има камери пак минават на червено.На това му се вика анархия.Бях в Гърция там като видях как се кара ми стана лошо,кой с колкото може,но светне ли жълто всичко замръзва.Някой да не спре на пешеходна пътека това е немислимо.Много корички хлебец трябва да изядем докато стигнем другите държави.
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
rosen79 написа:Момчета квото и да си говорим тея с мерцедесите и бмв-та пак ще се измакват безнаказани, няма да дават пари на улицата ще ги дават там,ама не за глоби.Втая държава нема оправия.Какво ще стане сега с тоя мушмул моториста дето батиса двете момчета в неделя?Ще го смъмрят и той ще обещае,че повече така няма да прави и утре пак е там на същия мотор щото тате има парички да му плаща рушветите.Не камери квото и да сложат пак си е същата простотия.И сега там където има камери пак минават на червено.На това му се вика анархия.Бях в Гърция там като видях как се кара ми стана лошо,кой с колкото може,но светне ли жълто всичко замръзва.Някой да не спре на пешеходна пътека това е немислимо.Много корички хлебец трябва да изядем докато стигнем другите държави.
Добре де, нека останат само те. Само те да са, с мед да ги намажеш. А за другите, които са мнозинство. За тези като теб и мен и 90% от хората. На тях/нас какво им е извинението?
Не много корички хлебец, а много глоби трябва да платим. А тук не плащаме.
За това казвам, че трябват камери. Няма лъжа, няма измама. Или поне в повечето случаи.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”