Бъдете нащрек! Крадци в Овча Купел!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Бъдете нащрек! Крадци в Овча Купел!

Мнениеот Green_Madness » Пет 31 окт 2008 9:53

Става въпрос за Овча купел 1. Преди малко са се опитали да влязат в съседа, докато е бил вкъщи с жената и детето! Не е успял да ги добара :evil: Видял ги е през шпионката как човъркат скотовете долни. Избягали са по стълбите надолу. Били са двама изроди с голяма чанта и инструменти. В момента трескаво ги издирва в квартала с други хора. Заключвайте си вратите на апартаментите и затвяряйте тези на входовете. Както и близките ви, които са през деня вкъщи да заключват и да се ослушват. Хубаво е и да имате верен съсед, който да наглежда, когато ви няма и ако се наложи да обърне капачките на някой, да му счупи важен крайник или поне да му извади окото! :evil: :evil: :evil: :a boi de :a boi de :a boi de
Краде се и се разбива масово между 9 и 12 на обяд!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 31 окт 2008 10:14

:shock
НА ОБЯД?!
айде бе бабките във входа тогава масово сноват нагоре-надолу!?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 31 окт 2008 10:16

крадат като са хората на работа .... и тук в блока, два случая има така ....само дето влизат през терасите на първия или втория етаж

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Пет 31 окт 2008 10:18

Също ако мога и да съобщя за младост.Миналата седмица на едно приятелче му го разбираха ,взеха абсолютно сичко.През това време и всички други апартаменти на неговия етаж също.След тва аз останах в тях да чакам полисмените и ми казаха ,че по същото време още 11 апартамента в младост :shock Вчера отиваме пак до 7-мо ,викаха ни за нещо,при което ни съобщиха за някъде към 4-5 апартамента тая седмица пак в младост ... незнам какво ги е прихванало ... :?

П.П Тва се случва между 10:00 и 12:30 :shock

Потребителски аватар
AERVWPOLO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AERVWPOLO » Пет 31 окт 2008 10:22

Това показва какъв е напредъка от времето на ВИС до сега.Е..х тая държава. :evil:

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Пет 31 окт 2008 10:23

А и полицаите най спокойно си ни заявиха ... нали да не очакваме абсолютно нищо,се едно от умрял писно ... но то това в кръга на нормалното :?

Потребителски аватар
iceberg9
Автомобил: Passat B8 2 TDI 4Motion 240
Двигател:

..

Мнениеот iceberg9 » Пет 31 окт 2008 10:24

абе това е голяма напаст... случка от преди месец и половина... излиза жената от нас, аз се оспах и станах към 10.00ч... оправихс е на бързо и тръгвам за работа и понеже всеки ден излизаме преди 9.00 , явно е наблюдавано.. та излизам и тругам по стълбите надолу, на 1-ви етаж съм и един "майстор" така беше облечен се качва разминахме с е и гледам отваря вратата на нашата площадка и тръгва към нашето жилище. Викам си чакай да се върна да видя какво иска, връшам се и :shock тоя на бравата си ровичка , еи кръвта нахлу в главата ми и му викам: здрасти търсиш ли някой.. а той не бе тук работя (щото блока е нов на няма и година и комшиите оше стягат апартаментите си) .. тоя явно се усети и вика аз май обърках етажа... такова объркване му дадох :evil: ама бързо бяга.. та колеги исках да кажа решилили са не може да ги спре човек... аз един спрях и той ще ме помни :smackbum

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Пет 31 окт 2008 10:25

Чух се с доста приятели, тия дето пипат нема да им се верва ако имат късмета да бъдат сбарани в квартала... А за колегата дето се чуди че действат по обяд, когато възрастните хора ходят напред-назад - според мен това ще е последното нещо, което ще откаже тези неандерталци да крадат...

Потребителски аватар
iceberg9
Двигател:

Мнениеот iceberg9 » Пет 31 окт 2008 10:28

Cee написа:Също ако мога и да съобщя за младост.Миналата седмица на едно приятелче му го разбираха ,взеха абсолютно сичко.През това време и всички други апартаменти на неговия етаж също.След тва аз останах в тях да чакам полисмените и ми казаха ,че по същото време още 11 апартамента в младост :shock Вчера отиваме пак до 7-мо ,викаха ни за нещо,при което ни съобщиха за някъде към 4-5 апартамента тая седмица пак в младост ... незнам какво ги е прихванало ... :?

П.П Тва се случва между 10:00 и 12:30 :shock

Така е колега ... ама като барнете някой никаква полиция те само ги предупреждават, а така не става без наказание... нали знаете: БОЯ ИЗГРАЖДА ЧОВЕКА...

п.с. малко грубо но помага .... колкото и да се мъчим да сме цивилизовани в такава държава няма оправия...

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Пет 31 окт 2008 10:35

То в тая смотана държата законът не ти дава правото да се защитиш сам, но не те защитва по какъвто и да било начин. Ако го набараш в къщи или в колата да речем и го натупалкаш яко, след това той ще те съди за телесни повреди и тн. Пред съда може да излезе с най-тъпото обяснение на въпроса какво търси там - заваляло дъжд и той се скрил да не го намокри. А въри обяснявай и се оправяй в такава държава и смотани закони .....

Последна промяна от KingoftheROAD на Пет 31 окт 2008 10:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
iceberg9
Двигател:

Мнениеот iceberg9 » Пет 31 окт 2008 10:37

KingoftheROAD написа:То в тая смотана държата законът не ти дава правото да се защитиш сам, но не ти защитва по какъвто и да било начин. Ако го набараш в къщи или в колата да речем и го натупалкаш яко, след той ще те съди за телесни повреди и тн. Пред съда може да излезе с най-тъпото обяснение на въпроса какво търси там - заваляло дъжд и той се скрил да не го намокри. А въри обяснявай и се оправяй в такава държава и смотани закони .....

нека нека се скрие от дъжда аз и лед ще му дам

Потребителски аватар
ostavime
Автомобил: Мазда
Двигател:

Мнениеот ostavime » Пет 31 окт 2008 10:44

iceberg9 написа:... нали знаете: БОЯ ИЗГРАЖДА ЧОВЕКА...

:censored:
:!: mod edit: LILO&STICH

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 31 окт 2008 10:53

Имам колега, който има магазин за брави и ключалки в СФ. Напоследък слушам от него невероятно истории за обрани над 50 апартамента дневно по софийско. Научили чалъма на някои от по-новите брави и разбиват яко. :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 31 окт 2008 10:59

вчера в блока над офиса пак имаше опит за разбиване по обед :shock но 161 дойдоха много бързо :D и се размина само с разбита дограма на балкона

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 31 окт 2008 11:03

santo_trafficante написа:вчера в блока над офиса пак имаше опит за разбиване по обед :shock но 161 дойдоха много бързо :D и се размина само с разбита дограма на балкона

гепаха ли някой?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”