Мамицата им д**ба и копеленца, нощеска са източили нафтата.
От няколко дни ми направи впечатление, че капака на резервоара след като пусна алармата отваря. Явно някой го е напъвал ...
Ся сутринта вече видях че си бяха отточили тва дет е имало.
Някой да даде инфо каква капачка с ключалка или някаква идея да предотврътя бъдещи такива ядове ... Знам че капачката не може да е най-обикновена ...
Приемам и идеи за всякакви предпазни мерки ...
Колата е ауди А6 Ц4 97г.
Баси народа ...

Източиха ми нафтата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Имам нафта за продан
майтапа се дееба
спам
mod edit: batmilko

спам
mod edit: batmilko
Последна промяна от MITKO_DVD на Вто 28 окт 2008 12:29, променено общо 1 път.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
R@do написа:aaa Mечо, яд ме е та две не виждам колко беше пълен?
Брат, колко бил, толкова дет се вика, майната му ... Събирам съвети и идеи как да не се повтори ... Неща някаква аларма само на резервоара ли да вързвам де да знам ... Датчик ли да му слагам, защото те де факто са отворили капака през палчето, което е на централното, нито аларма нито нищо ...
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Милослав написа:bomber написа:Мило дали няма да стане капачка с ключ от 2-са
баф де да знам, иначе бих пробвал ...не знам някой ако е пробвал да каже.
Ако може някой да ми обясни и какво им е специалното на тия капачки - трябва да прави вакум ли после - невеж съм ...
Имам най-обикновена руска капачка ,която се отваря и затваря с помощта на устройството ключ,а това вакуум не знам какво е и не съм го виждал.От както сложих капачката не са ми точили бензина,а и не са ми дупчили резервоара.Сега вече не я и заключвам щот нещо се прееба и требе нова.
Гледах некъде по нета,че има некви капачки с ключ и струват около 25кинта....А иначе тая руската е между 5-10лв.
едит.... ето ти къде съм ги зяпал .... http://evrobom.com/eshop/index.php?cPath=80_84
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Проблема е, че някои от крадците са честолюбиви и като не успеят да отворят капачката, или я откъртват, или режат меката връзка между резервоара и тръбичката. Има случаи на на забита кирка и подложен леген под резервоара
Точно заради такива неща си плащам като поп по 50 лв на месец за охраняем паркинг

Точно заради такива неща си плащам като поп по 50 лв на месец за охраняем паркинг

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ivo_Dinkov написа:Проблема е, че някои от крадците са честолюбиви и като не успеят да отворят капачката, или я откъртват, или режат меката връзка между резервоара и тръбичката. Има случаи на на забита кирка и подложен леген под резервоара![]()
баси де е тоя паркинг по 50 лв бре Иве, при мене искат над 230 на месец ... па на всичкото отгоре е и пълно.
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Уличката, която е успоредна с Одрин, точно до Стамболийски.
Друг е въпроса, че ми удариха колата там, а на няколко пъти някой ме е запушил (точно когато бързам) и си хващам такси
Иначе от 10 месеца и аз чакам в списъка за място в подземните паркинги около нас. Баси, не поискаха рушвет, предплата за половин година също не ги съблазни, има места, но ги дават само почасово
Друг е въпроса, че ми удариха колата там, а на няколко пъти някой ме е запушил (точно когато бързам) и си хващам такси

Иначе от 10 месеца и аз чакам в списъка за място в подземните паркинги около нас. Баси, не поискаха рушвет, предплата за половин година също не ги съблазни, има места, но ги дават само почасово

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Милослав написа:Ivo_Dinkov написа:Проблема е, че някои от крадците са честолюбиви и като не успеят да отворят капачката, или я откъртват, или режат меката връзка между резервоара и тръбичката. Има случаи на на забита кирка и подложен леген под резервоара![]()
баси де е тоя паркинг по 50 лв бре Иве, при мене искат над 230 на месец ... па на всичкото отгоре е и пълно.
Ние плащаме 45 лв за охраняем паркинг... при теб е много скъпо

По темата:
Много гадна случка !

(аман от мизерници)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”