Вчера вечерта отивам до МЕТРО, влизам в паркинга и наближавам пешеходната пътека, която е до входа. Изчаках един човек да мине, тръгнах пак напред и в този момент отстрани в шофьорската врата се забива цял куп колички, можете ли да си представите? Един от онези, които ги събират по паркинга тръгнал със сигурно 30-40 колички наведнъж и без да гледа въобще ги забива във вратата ми и резултата е одрана до метал и вдлъбната врата. Какво да го правиш такъв, кажете ми? Отидох до управителя на МЕТРО, ама той какво да каже, те тези даже не били и техни служители ами на някаква външна почистваща фирма.
Сигурно звучи като някакъв виц това, ама е самата истина. Не знам вече какво да очаквам, щом вече и с колички в МЕТРО могат да те блъснат............
Не знам дали да не претендирам все пак за някакво обезщетение от шефовете на тая фирма, чиито служители са тези които събират количките. Иначе аз имам каско и заведох щета, но не знам дали ще може да покрие щетите, защото е по експертна оценка, а там обикновено изплатената сума е по-малко.

Да ти блъснат колата с колички в МЕТРО.................
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Същата история и при мен. Седя и си чакам да си тръгне кола от паркиралото място. Поглеждам шофера е жена викам си ще мръдна леко на зад като гледам няма никой на огледалото. Тръгвам с хиляди предпазливости няма и 2 метра заден. И се чува шум от киличка. Слизам гледам одрано и човека си бута количката не го боли кура.
Скарахме се яко с някакъв индивид на 50-60 години кой бил виновен за драсканото ама толкова нагло и нахално същество не съм се карал. Да каже извинявай без да искам стана човешко е ще го разбера мамка му и на боята хора сме ще се оправи всичко.
Ама града вече нещо май ни подиска всички
!
Скарахме се яко с някакъв индивид на 50-60 години кой бил виновен за драсканото ама толкова нагло и нахално същество не съм се карал. Да каже извинявай без да искам стана човешко е ще го разбера мамка му и на боята хора сме ще се оправи всичко.
Ама града вече нещо май ни подиска всички

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Първо, говориш с добро с управителя, което си направил. Като ти се направи на умен, както е станало, почваш да говориш с него с лошо. Ако и това не помогне, викаш полиция и не мърдаш колата от там докато не дойдат. Отделно имаш право на иск за обезщетение срещу тях. Но тъй като най-вероятно си с каско, те ще ти платят, а пък ще си търсят парите от МЕТРО/Василка.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Да ти блъснат колата с колички в МЕТРО.................
Damian01 написа:Вчера вечерта отивам до МЕТРО, влизам в паркинга и наближавам пешеходната пътека, която е до входа. .
Преди 2-3 год . ми се случи същото , но само от количка запратена от някой. Ходих вдигах скаандали - няма оправия.
Затова спирам надалече от количките. Всеки се бута да е по-близо до изхода- на 20 -30м от изхода и коли няма , камо ли колички.
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kris11 написа:Damian01 написа:Вчера вечерта отивам до МЕТРО, влизам в паркинга и наближавам пешеходната пътека, която е до входа. .
Преди 2-3 год . ми се случи същото , но само от количка запратена от някой. Ходих вдигах скаандали - няма оправия.
Затова спирам надалече от количките. Всеки се бута да е по-близо до изхода- на 20 -30м от изхода и коли няма , камо ли колички.
А бе и аз много се чудим що всички ходят до този вход?Не стига,че са с коли,ами и колкото се може по до входа....
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Damian01 написа:...Отидох до управителя на МЕТРО, ама той какво да каже, те тези даже не били и техни служители ами на някаква външна почистваща фирма...
Хмм

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За метро без коментар. Седя си миналата година и оглеждах електронните ароматизатори. До мен имаше един луд с мотокар и качваше стока. И както си седя чувам стойй и обръщаики се тоя с задницата ме забърса... Ако не беше жената близо до мен да изкрещи, направо щеше да си ме отнесе.... И тогава му викам ти нормален ли си бре? Но беше културен и ми се извини... Работата му била напрегната и в края на работния ден бил много разсеян..... 

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
не оставяй нещата, въпреки че каското ще ти покрие тая щета, па те да се оправят
слу,чай в Метро отпреди 3 години
професионалната им отговорност беше застрахована в Алианц и некъв мотокар бута едно дете на около 5-6 години...
детето пада, удря си главата и крака-резултат-кръв по крака и ожулване по главата, лекар го преглежда, промива и пуска да си ходи...
след 20 дни идва претенция от родителите....накрая се разбраха да не се съдят и 4000 лева+почивка на море Метро
естествено Алианц платиха за това
та мисълта ми е, че вече почваме да ставам епо-нормални и всеки почва да си носи отговорностите
та втора мисла, ако имаш време и нерви ТОРМОЗИ ги тия от метро
професионалната им отговорност беше застрахована в Алианц и некъв мотокар бута едно дете на около 5-6 години...
детето пада, удря си главата и крака-резултат-кръв по крака и ожулване по главата, лекар го преглежда, промива и пуска да си ходи...
след 20 дни идва претенция от родителите....накрая се разбраха да не се съдят и 4000 лева+почивка на море Метро
та мисълта ми е, че вече почваме да ставам епо-нормални и всеки почва да си носи отговорностите
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:не оставяй нещата, въпреки че каското ще ти покрие тая щета, па те да се оправят
Аз пък ако съм юрист в Метро нема и една стинка да им дам.Нали за деца под 7 години е забранено,кво дири там тва?Ама са платили,щото веднага ще вдигнат вой до небесата,че си знаели правата...
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
BastunSelski написа:Pichaga написа:Аз пък ако съм юрист в Метро нема и една стинка да им дам.Нали за деца под 7 години е забранено,кво дири там тва?Ама са платили,щото веднага ще вдигнат вой до небесата,че си знаели правата...
Aз пък до дупка ще ги съдя. Какво е това безобразие ?/Гледаш нещо - бръм до теб електрокар щял да сваля нещо си палет отгоре .
Това се прави когато няма клиенти !! Т.е. в извънработно време за клиенти !!
Как ще се чувстваш пр. , ако си ми клиент и аз пред тебе разтоварвам с мото или електрокар. Или пр. ти влизаш в магазина и ме питаш за някоя стока цена , аз те изкарвам от магазина за да си преместя някой кашон или си чукам примерно по нещо което съм започнал да ремонтирам и не ти обръщам внимание?
Това което се прави в Метро никой частник няма да ти го направи. Ама тука са велики дрисльовци понеже са велика верига.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”