Колеги я кажете каква е процедурата при повторно ходене в КАТ (Село София), заради ГТП. Като регистрирах колата, чичката на каналите се заяде заради ръчната и не ме пусна. Издадоха ми талон за временно придвижване (един такъв гоуем, като другия) и имам срок един месец, да оправя "спирачната система" и да се "явя" отново. Въпросът ми е: Каква е процедурата този път, при положение, че си имам вече номера, талон, колата си е на мое име, минах през всичките там гишета и какво ли още не.
Повторно ходене в КАТ, заради ГТП.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Повторно ходене в КАТ, заради ГТП.
Здрасти на колектива
Колеги я кажете каква е процедурата при повторно ходене в КАТ (Село София), заради ГТП. Като регистрирах колата, чичката на каналите се заяде заради ръчната и не ме пусна. Издадоха ми талон за временно придвижване (един такъв гоуем, като другия) и имам срок един месец, да оправя "спирачната система" и да се "явя" отново. Въпросът ми е: Каква е процедурата този път, при положение, че си имам вече номера, талон, колата си е на мое име, минах през всичките там гишета и какво ли още не.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
connor cane написа:Хвала на чичката първо. Така трябва - щом има неизправост, тя трябва да се отсртани. Като в Германя - нема лабаво.![]()
Въпрос - чичката на канала не ти ли поиска пари?
То имаше лабаво, ма аз се напраих на луд и не му предложих пари (което май ми беше грешка)...
LILO&STICH написа:Емчо,ти що непопита като мина оттам преди това
Сега целия форум ли да занимаваме ,с това,че отново трябва да минеш цялата процедура без номерата
Аман
Ейй то па човек да не пита нещо вече тук. Аман. Май въпросът трябваше да е свързан с гардероб, дограма, дървен материал или нещо от сорта. Извинявам се за "глупавата" тема, можеш да я заключиш.
Не мисля, че занимавам целия форум, занимавам хората, които знаят нещо по въпроса.
А относно това що не съм питал, питах ги тия, те нещо ми измънкаха, аз не разбрах, но се бях нервирал вече и си тръгнах.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- edisonov
- Автомобил: VW Golf 8 Variant
- Двигател: 2025
Аз бях па абсолютно същия начин. Първия ден чичката беше нещо в ненастроение и се заяде за ръчната. На другия ден отивам ма с един познат и 20 кинта предварително и как хубаво ми държеше ръчната нее истина. В интерес на истината според мен си ми държеше ръчната и сега все още си държи, но нали и тези в КАТ на канала трябва да изкарат някой лев!
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
До колкото разбирам си имаш талони, номера и тн. на твое име. Нямаш си само картонче и стикер за ГТП?
Ако това е поразията иди на първия квартален канал където правят прегледи и приключи въпроса за 10 мин вместо да се връщаш и редиш в КАТ.
Не можах да разбера какво налага повторно ходене в КАТ само заради ГТП при положение, че имаш вече всички други документи...
Ако това е поразията иди на първия квартален канал където правят прегледи и приключи въпроса за 10 мин вместо да се връщаш и редиш в КАТ.
Не можах да разбера какво налага повторно ходене в КАТ само заради ГТП при положение, че имаш вече всички други документи...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”