Може ли от windows vista home premium да се върна към XP ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може ли от windows vista home premium да се върна към XP ?
Здравейте, може ли от windows vista home premium да се върна към XP ? Става дума за лаптоп Тошиба, човека който го ползва не се е занимавал досега с компютри и иска да му е на БГ, но лаптопа е с виста..или ако има за вистата бг интерефейс?Ако инсталирам ХР, губи ли се гаранцията?
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Може. Аз т'ва направих с кеф като си взех лаптопа
ОБАЧЕ
Трябват ти всички видове драйвъри, свали ги от
http://eu.computers.toshiba-europe.com/ ... service=EU
Трябва да смениш и драйвърите на BIOS-а.

Трябват ти всички видове драйвъри, свали ги от

Трябва да смениш и драйвърите на BIOS-а.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
canyoubounce написа::oops:![]()
Ъъ а може ли да си плата някъде или на някой и да извърши тази операция с смяната на Windows-те ?Мен ме е страх
Пич, недей да даваш грешни пари. Това не е кой знае чак толкова трудно. Само запомни че предварително трябва да си набавиш всички драйвери.
Аз така преди няколко месеца на един приятел му върнах лаптопа, даже Тошиба беше от Виста към ХР.
Бих могъл да ти свърша услуга някой път ако не съм зает и не ме мързи много

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Може ли от windows vista home premium да се върна към XP
pit написа:Ако инсталирам ХР, губи ли се гаранцията?
Гаранцията не е свързана със софтуера, демек може да си инсталираш и MacOS ако те кефи... Въпроса е, дали можеш да се справиш с инсталацията, в най-лошия случай ще се наложи да се обърнеш към специалист

К.Одаджийски написа:В уиндоус ъпдейт си има езикови пакети.
Това важи само за Ultimate (и Business май, но не съм сигурен), останалите трябва да са съответната версия, демек Vista Home не може да се българизира през windows update

- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
canyoubounce написа::oops:![]()
Ъъ а може ли да си плата някъде или на някой и да извърши тази операция с смяната на Windows-те ?Мен ме е страх
ма може разбира се

- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
DimitarBT написа:езиковите пакети са само за ултимейт версията на уиндоус.на хоум премиум няма езикови пакети
Не е така, Vistalizator www.froggie.sk оправя нещата при всяка една Виста.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kingpin написа:Adnan написа:Аз колко съм се блъскал главата с тая виста и исках ХП. Но всеки път прочитам написаното с главни букви, че гаранцията не важи при смяна на ОС'а.
Къде го пише т'ва??
С шрифт 22 на кутията на лаптопа лепено е после аз като ги видях и бегом се върнах в магазина тия да не са се побъркали. Но ми казаха, че при тях е така.
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Да наистина има такава лепенка. Снощи купихме една тошиба Сателит А300 и на лепенката пише и за софтуера.
Ще направя един имидж на С:/-то и тогава почвам с експериментите. Мисля да пробвам това да видим какво ще стане. Нещо не ми харесва тая Виста. Натрупана е с много галимации. Освен това са наблъскали предимно трайал версии на антивирусни, офиси итн.
А някой да знае читав LIP за XP SP2? Аз имам един който е около 5 МВ и е от 2004-та но в края на инсталацията дава някаква грешка и връща всичко обратно и отказва да се инсталира гадината...

А някой да знае читав LIP за XP SP2? Аз имам един който е около 5 МВ и е от 2004-та но в края на инсталацията дава някаква грешка и връща всичко обратно и отказва да се инсталира гадината...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”