Голяма простотия на OMV Бояна тази вечер

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
robaina
Автомобил:
Двигател:

Голяма простотия на OMV Бояна тази вечер

Мнениеот robaina » Нед 02 ное 2008 22:43

Дойде сега една патрулка и почна да свири, слезнаха и почнаха да бутат хората, да заплашват, да пишат актове, даже таман дойде още една патрулка. Опа, още една, станаха 3. Като се прибера ще пусна и снимки.
mod edit: dobrinb

Последна промяна от robaina на Пон 03 ное 2008 0:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Нед 02 ное 2008 22:45

Ама искат да зареждат с предимство ли? :shock

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Нед 02 ное 2008 22:45

Поясни малко за случката!Само се разбра за 3 патрулки и после....

Потребителски аватар
robaina
Автомобил:
Двигател:

,

Мнениеот robaina » Нед 02 ное 2008 22:48

Да бе, нямали сме право да седим на бензиностанцията дори и като пешеходци. Мани, ама изгони почти всички. Патрулките станаха четири.
mod edit: dobrinb

Последна промяна от robaina на Нед 02 ное 2008 22:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Нед 02 ное 2008 22:51

там по-принцип се събират рацери mhihi
и сега май са се опитали да ги хванат в крачка ама май не са успели :roll: :lol:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 02 ное 2008 23:03

Може на тия от ОМВ да им е дошло до гуша и да са викнали ОРГАНИТЕ...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 02 ное 2008 23:10

Никой не може да ти каже къде да седиш. Ако си клиент на бензиностанцията, можеш да си седиш без ограничение.

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Нед 02 ное 2008 23:21

dobrinb написа:Никой не може да ти каже къде да седиш. Ако си клиент на бензиностанцията, можеш да си седиш без ограничение.
Има ограничение на времето за престой.Ако не се лъжа около час и половина.То си го пише някъде на табела която се намира в района на бензиностанцията!

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Нед 02 ное 2008 23:27

Подобна беше ситуацията и при нас тая вечер на митницата в Пловдив (повечето Пловдивчани знаят за какво говоря)Имаше специализирана полицейска акция,изсписаха се страшно много актове,правеха се снимки на всеки един от там присъстващите,снимаше се с камера от някъв друг орган на реда и какво ли оше не.Всички,които присъстваха там бяха проверени и инструктирани,че следващия път ще се вземат серизони мерки и тем подобни :? :? Но каквото и да се говори това им е работата....

П.п тва с бензиностанцийте го има и тука - пишат актове за неправилно паркиране...

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 02 ное 2008 23:35

Скоро колегата Keksa беше пускал тема за подобно поведение от полицейска страна

Последна промяна от LILO&STICH на Нед 02 ное 2008 23:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Виктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Виктор » Нед 02 ное 2008 23:46

не знам кво се учудвате тва секи път става.даже веднъж бяха бутнали едно момче с патрулката...

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 02 ное 2008 23:53

Колега какво сте правили тази вечер на ОМВ?
Оооо... нека позная:
Отишъл си да заредиш и маркуча е бил преебан та си утепал 3 часа докато налееш?
Виж сега, повечето от нас сме ходили на това ОМВ. Добре знаем какво става горе, кой и защо се събира там. Аз също съм ходил, и мен са ме снимали и аз съм ревал с/у полицията...
Последния път когато минах имаше разпиляни моторджии по платното, доста полиция и линейки. Тогава си дадох сметка, че случващото се там е абсолютна диващина. Реших повече да не участвам в това пуберско мерене на пишки сред камьоните по околовръстния път дори и като наблюдател...
Та въпросът ми е:
Трябва ли някой да се пречука пред очите ви, да преспите по районите за да пишете обяснения и да ходите по погребения за да ви светне лампата, че НЕ Е ТОВА МЯСТОТО да си правите кирията?

Разберете, че въобще не е COOL да си семкаджия (кибик) на тези импровизирани гонки. От тая работа хич няма да ви порасте пишлето.

Потребителски аватар
robaina
Автомобил:
Двигател:

Прояснението

Мнениеот robaina » Пон 03 ное 2008 0:09

Значи вече съм си в нас и мога да пиша спокойно, защото като бях на OMV-то писах от GSM-a. Седяхме си съвсем спокойно, говорихме си и по едно време минава някъква патрулка и започна да свири и да разкарва всички , след което слезна една жена полицай и започна да се разправя с нас че нямаме право да стоим околко колонките на бензиностанцията, щяла д пише актове и тн. от там излезна безумно разярен полицай и започна да вика по нас, след като едно момче не му позволи да вика по него ония ти му полицаи започна да го блъска, настъпва, и най -важното е че докато МИШКАТА буташе момчето му вика " абе шо ме буташ бе " от там се намеси един приятел, естествено и на него му зеха личната карта веднага и се почна викане ние искаме на МИШКАТА трите имена и номера на значката тоя казва трите имена и вика " абе ся за кво ти е номера на картата" след което моя приятел му каза "ок пиши ми акт ама ще викам свидетел" след като ме викна , МИШКАТА така бързо му върна личната карта и ни каза аре бегайте . В последсвие разбрах от едни момчета , че причината да дойдат МИШОЦИТЕ и да почнат да гонят е следната: докато двама пичаги се пускали ( демек да се бегат) единият удря някъв Opel (мини ван).
Извинявам се ако има някакви правописни грешки .
Изображение

Потребителски аватар
Xaivera
Автомобил:
Двигател:

Re: Прояснението

Мнениеот Xaivera » Пон 03 ное 2008 0:15

robaina написа:В последсвие разбрах от едни момчета , че причината да дойдат МИШОЦИТЕ и да почнат да гонят е следната: докато двама пичаги се пускали ( демек да се бегат) единият удря някъв Opel (мини ван).
Извинявам се ако има някакви правописни грешки .

Това малка причина ли е бе колега? А представи си в Опела се е возела жената и детето на полицая,не ше ви бута ми незнам и аз :evil: Постави се на негово място преди да класифицираш хората като мишки и т.н.

Потребителски аватар
robaina
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот robaina » Пон 03 ное 2008 0:18

Чакай бе колега ние останалите които само си седим и гледаме даже не разбрахме че някой се е блъснал и кво в крайна сметка идват някви полицай и започват да те гонят БЕЗ да ти кажат защо и тн. Ти как ше се почустваш.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”