Дойде сега една патрулка и почна да свири, слезнаха и почнаха да бутат хората, да заплашват, да пишат актове, даже таман дойде още една патрулка. Опа, още една, станаха 3. Като се прибера ще пусна и снимки.
mod edit: dobrinb

Голяма простотия на OMV Бояна тази вечер
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- robaina
- Автомобил:
- Двигател:
Голяма простотия на OMV Бояна тази вечер
Последна промяна от robaina на Пон 03 ное 2008 0:12, променено общо 1 път.
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Подобна беше ситуацията и при нас тая вечер на митницата в Пловдив (повечето Пловдивчани знаят за какво говоря)Имаше специализирана полицейска акция,изсписаха се страшно много актове,правеха се снимки на всеки един от там присъстващите,снимаше се с камера от някъв друг орган на реда и какво ли оше не.Всички,които присъстваха там бяха проверени и инструктирани,че следващия път ще се вземат серизони мерки и тем подобни
Но каквото и да се говори това им е работата....
П.п тва с бензиностанцийте го има и тука - пишат актове за неправилно паркиране...

П.п тва с бензиностанцийте го има и тука - пишат актове за неправилно паркиране...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Скоро колегата Keksa беше пускал тема за подобно поведение от полицейска страна
Последна промяна от LILO&STICH на Нед 02 ное 2008 23:47, променено общо 1 път.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Колега какво сте правили тази вечер на ОМВ?
Оооо... нека позная:
Отишъл си да заредиш и маркуча е бил преебан та си утепал 3 часа докато налееш?
Виж сега, повечето от нас сме ходили на това ОМВ. Добре знаем какво става горе, кой и защо се събира там. Аз също съм ходил, и мен са ме снимали и аз съм ревал с/у полицията...
Последния път когато минах имаше разпиляни моторджии по платното, доста полиция и линейки. Тогава си дадох сметка, че случващото се там е абсолютна диващина. Реших повече да не участвам в това пуберско мерене на пишки сред камьоните по околовръстния път дори и като наблюдател...
Та въпросът ми е:
Трябва ли някой да се пречука пред очите ви, да преспите по районите за да пишете обяснения и да ходите по погребения за да ви светне лампата, че НЕ Е ТОВА МЯСТОТО да си правите кирията?
Разберете, че въобще не е COOL да си семкаджия (кибик) на тези импровизирани гонки. От тая работа хич няма да ви порасте пишлето.
Оооо... нека позная:
Отишъл си да заредиш и маркуча е бил преебан та си утепал 3 часа докато налееш?
Виж сега, повечето от нас сме ходили на това ОМВ. Добре знаем какво става горе, кой и защо се събира там. Аз също съм ходил, и мен са ме снимали и аз съм ревал с/у полицията...
Последния път когато минах имаше разпиляни моторджии по платното, доста полиция и линейки. Тогава си дадох сметка, че случващото се там е абсолютна диващина. Реших повече да не участвам в това пуберско мерене на пишки сред камьоните по околовръстния път дори и като наблюдател...
Та въпросът ми е:
Трябва ли някой да се пречука пред очите ви, да преспите по районите за да пишете обяснения и да ходите по погребения за да ви светне лампата, че НЕ Е ТОВА МЯСТОТО да си правите кирията?
Разберете, че въобще не е COOL да си семкаджия (кибик) на тези импровизирани гонки. От тая работа хич няма да ви порасте пишлето.
- robaina
- Автомобил:
- Двигател:
Прояснението
Значи вече съм си в нас и мога да пиша спокойно, защото като бях на OMV-то писах от GSM-a. Седяхме си съвсем спокойно, говорихме си и по едно време минава някъква патрулка и започна да свири и да разкарва всички , след което слезна една жена полицай и започна да се разправя с нас че нямаме право да стоим околко колонките на бензиностанцията, щяла д пише актове и тн. от там излезна безумно разярен полицай и започна да вика по нас, след като едно момче не му позволи да вика по него ония ти му полицаи започна да го блъска, настъпва, и най -важното е че докато МИШКАТА буташе момчето му вика " абе шо ме буташ бе " от там се намеси един приятел, естествено и на него му зеха личната карта веднага и се почна викане ние искаме на МИШКАТА трите имена и номера на значката тоя казва трите имена и вика " абе ся за кво ти е номера на картата" след което моя приятел му каза "ок пиши ми акт ама ще викам свидетел" след като ме викна , МИШКАТА така бързо му върна личната карта и ни каза аре бегайте . В последсвие разбрах от едни момчета , че причината да дойдат МИШОЦИТЕ и да почнат да гонят е следната: докато двама пичаги се пускали ( демек да се бегат) единият удря някъв Opel (мини ван).
Извинявам се ако има някакви правописни грешки .

- Xaivera
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Прояснението
robaina написа:В последсвие разбрах от едни момчета , че причината да дойдат МИШОЦИТЕ и да почнат да гонят е следната: докато двама пичаги се пускали ( демек да се бегат) единият удря някъв Opel (мини ван).
Това малка причина ли е бе колега? А представи си в Опела се е возела жената и детето на полицая,не ше ви бута ми незнам и аз

- robaina
- Автомобил:
- Двигател:
...
Чакай бе колега ние останалите които само си седим и гледаме даже не разбрахме че някой се е блъснал и кво в крайна сметка идват някви полицай и започват да те гонят БЕЗ да ти кажат защо и тн. Ти как ше се почустваш.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”