случи се...
още такива присъди трябват
но да изчакаме и обжалването
http://dnes.dir.bg/2008/11/03/news3550713.html
03 ноември 2008 / News.dir.bg
Окръжният съд в Пловдив осъди за кражби на автомобили Румен Димитров, Славчо Димитров, Илия Сиврийски и Мариан Шинелов.
Това съобщиха от пресцентъра на съдебната палата, цитирани от БТА. Четиримата са признати за виновни за това, че в периода от 27 септември 2006 г. до 5 януари 2007 г. в Пловдив, Стара Загора, Асеновград и Кричим при условията на продължавано престъпление са отнели леки автомобили на обща стойност 30 231 лева с помощта на технически средства. Кражбите са в особено големи размери и при опасен рецидив, се посочва в съобщението.
За посоченото престъпление на Румен Димитров е наложено наказание лишаване от свобода за 14 години при първоначален "усилено строг" режим. На Славчо Димитров е наложено наказание от 10 години лишаване от свобода при първоначален "усилено строг" режим.
Илия Сиврийски е осъден на 12 години затвор при първоначален "строг режим", а Мариян Шинелов получава присъда от 6 години затвор при първоначален "строг режим".
До произнасянето на последната му присъда Румен Димитров е бил осъждан 16 пъти за кражби, Славчо Димитров - 8 пъти, а Илия Сиврийски - 12 пъти.
Присъдите подлежат на обжалване и протест в 15-дневен срок пред Апелативния съд в града.

4-има автоджамбази в затвора общо за 42 години
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: 4-има автоджамбази в затвора общо за 42 години
DragoGT написа:До произнасянето на последната му присъда Румен Димитров е бил осъждан 16 пъти за кражби, Славчо Димитров - 8 пъти, а Илия Сиврийски - 12 пъти.
А какво правят навън сред нас тия? Що не гният вече по затворите като са крали и са ги хванали тооолкова пъти, искам да попитам аз нашите съдии, нашия министър на правосъдието, отговорните лица? (и други въпроси имам, но няма да ви отегчавам вас...

Иначе похвално, че са ги осъдили! Нека! Още!
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:По ще ме кефи заглавие от рода на " Бивш военен застреля рецидивист при опит да му открадне колата-гражданина е награден от вътрешния министър" , но засега и това ще ме топли
по-добре да не става
защото всички ненормалници пенсионери без работа ще дебнат само по балконите
ще се наведеш над някоя кола да видиш някой уникален салон например и директно в гърба
айде моля моля
има си полиция съд
даже в случая явно полицайте са си много читави
колко пъти са задържани...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
DragoGT написа:Stivi написа:По ще ме кефи заглавие от рода на " Бивш военен застреля рецидивист при опит да му открадне колата-гражданина е награден от вътрешния министър" , но засега и това ще ме топли
по-добре да не става
защото всички ненормалници пенсионери без работа ще дебнат само по балконите
ще се наведеш над някоя кола да видиш някой уникален салон например и директно в гърба
айде моля моля
има си полиция съд
даже в случая явно полицайте са си много читави
колко пъти са задържани...
Това е важната думичка в изречението-тези индивиди не ти заглеждат колата отблизо щото е много готина....

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм имал предвид да се гърми от балкона а по скоро следната ситуация- В 3ч. през нощта го алармира простата и след тоалетната поглеждайки през прозореца да види новата корса купена с парите от пенсионирането вижда как някой се качва в нея...
Грабва пищова и беж по стълбите,стига до колата и кресва на оня вътре "Излизай че ти е....х п.....та лелина..." и "минувача" излиза ама много рязко и с нож в ръката /понеже е рецидивист не иска да дочака полицията/ пък и не мисли че чичкото ще стреля ама точно това става и......го уцелва на кофти място. Та това е един примерен сценарий а пък има много колеги който като мен са намирали празно място там където е била колата им които могат да измислят и те по някой подобен с кофти край за посегналия на най-скъпата им материална придобивка
След третия такъв случай раздухан в медиите съм сигурен че случаите на "противозаконно отнемане на движима собственост" рязко ще намалеят. Вярно че живеем в правова държава и трябва да вярваме на правосъдието но за момента то обслужва по скоро престъпниците отколкото потърпевшите затова и предпочитам такава развръзка пред това да дочака полицията която да го арестува после да го пуснат пак /за 12-ти път/ и после той да дойде да ми запали колата за назидание !

Върни се в “ОФФ-Топик - други”