Колеги, ако някой може да помогне за откриването на откраднато моторно превозно средство, ще му бъда много благодарен и ще бъде възнаграден от собственика.
От кариера в района на с.Яна, Софийско, на 25.10, са откраднати два четириосни самосвала, единият от които е на мой първи братовчед.Камиона е MAN, с тъмночервена кабина.Има счупен спойлер.Регистрационния номер е СО 4396 АК.Крадците са действали хладнокръвно, тъй като кариерата е била охранявана от някакви сотаджии, които също са се включили в издирването.Поискана му е сериозна сума за откуп, която той естествено е отказал да даде.Последната информация е, че е влязъл в София през Искърското дефиле, след което е отпрашил за Перник.Може да е мушнат в стари, неизползваеми халета на закрити фабрики и заводи, бетонови възли и други.Неговият телефон ще го давам на лично, както и моят.Човека е много сериозен, млад и амбициозен.
Между другото, аз също съм преживял подобна история и не пожелавам на никой подобна разправия и безотговорност от страна на прокуратура и съд.Това са две безсмислени институции в нашата адвокатска държава.Вече седма година немога да си върна парите от откупа, който съм дал, за да получа моето.Истината е в оръжието, друго спасение няма.
Пуснал съм темата и във форума на Ситроен, където главно се подвизавам.
Още веднъж благодаря.
пипнах малко заглавието
mod edit: batmilko
Издирва се откраднат камион
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Работя сериозно с фирми превозвачи от цяла югозападна България.Не разбрах 2 камиона ли са откраднати лил 1?тел. ми е 0878255949.Ако искаш ми се обади да ми разясниш точно какво търсим за да мога да алармирам гилдията.Ще ти пусна обява и в www.speditor.net ако трябва.Въпроса е да намерим откраднатото.
Камионите са два.Снимки няма да мога да кача, защото и той няма.По-късно ще пусна повече данни, както и отличителни белези, но в момента няма обхват на телефона си.Вторият е с бяла кабина и надпис ЛЕНА, предполагам е фирмата на другото момче, но за него нямам повече информация.Мисля пак е MAN.
Годината е 90-91.Решетката е светлочервена,тристранно разтоварване,с алуминиеви надстройки.Отчупено парче от сенника.
Годината е 90-91.Решетката е светлочервена,тристранно разтоварване,с алуминиеви надстройки.Отчупено парче от сенника.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”