Случка

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
gti_forever
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Случка

Мнениеот gti_forever » Сря 23 ное 2005 9:39

колеги случи се нещо ужасно!! вчера както си седях в офиса на работа и се чух срахотен шум и ми се включи алармата на колата и когато слязох долу бяха изпотрошени предното стъкло, предното странично ляво стъкло и огледалото(лявото). Как е възможно да става това по обяд на центъра когато има толкова мого хора? Чудя се кой може да мие толкова ядосан, но просто няма такива хора, какво да правя, да продам ли колата, дали е някаква заплаха?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 23 ное 2005 10:46

съжалявам за случката...това ми прилича на отмъщение някакво...ти си знаеш най-добре, а може и да не знаеш :? взимай парите от застрахователя и си сменяй стъклата, ако някой ти има зъб и с друга кола пак ще те намери
а полиция извика ли

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Сря 23 ное 2005 10:46

не си спрял на мястото на някой? Пълно е с ненормални, за които това си е причина да ти почупят колата.....

може и да са ти сбъркали колата с друга.......

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Сря 23 ное 2005 10:59

ей аман от копелата значи за всички тях Smackbum Smackbum Smackbum a boi de a boi de a boi de :dummy: :dummy: :dummy:

как може да е такава простотия и една читава и здрава кола да не оставят на мира ???
предишната ми кола за 3 години 3 пъти ми я бяха удряли на парикинзи и имаше 2 бупки от куршуми след 8ми декември ....

Потребителски аватар
gti_forever
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gti_forever » Сря 23 ное 2005 11:28

точно това ми е интересно че на абсолютно никой нищо не съм направила. и ми идва на акъла за един инцидент преди време когато с колата бутнах 2-ма с едно скутерче, ама на таях нищо им нямаше даже не са и паднали от удара, нито са охлузени - абе абсолютно нищо и на следващия ден ме намериха на работа и ме заплашиха, и май ми искаха пари, ама аз се направих на приятно разсеяна.
Да извиках полиция ама те нищо не правят, и колата няма каско а гражданската нищо не покрива.
Пък едвали съм пречила на някого защото започвам работа рано сутрин и когато идвам в улицата няма много коли, а и хората от всички околни магазини ме познават. И най-интересното е ч еникой нищо не е видял.
Нямам никакво обяснение!

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Сря 23 ное 2005 11:35

е когато стане такова нещо никога никой нищо не е видял???
не разбирам защо хората толкова ги е страх и един на друг не си помагаме срещу крадците

Потребителски аватар
gti_forever
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gti_forever » Сря 23 ное 2005 11:40

да ама нищо не е откраднато, даже не правен опит да се краде, само ми натро6иха стъклата и огледалото :cry: , а в колата имам ЦД "Пайнер" за 500лв, суб-буфер, усилвател и тн...

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Сря 23 ное 2005 11:46

Определено идеята е била да ти причинят неприятности а не да крадат. За съжаление нищо не можеш да направиш, най вероятно са момчетата с които си имала неприятности или техни приятели, но нищо не можеш да докажеш. В такива случай най добрия вариант е да си имаш пълно каско на колата.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 23 ное 2005 12:53

прави каско

най гадно е наистина в такива случай как никой нищо не видял :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Сря 23 ное 2005 13:48

извинявай за въпроса gti_forever но ти нямаше ли да продаваш голфа???да не би някой да иска да смъкне цената или даже вече те оплаши а и ти направи поразия и вече му е по ниска цената???
понякога и търговци на автостъкла от района си търсят клиенти особенно на коли без каско -за тях a boi de

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Сря 23 ное 2005 13:58

А какво е значението на каското за поставянето на новото стъкло?? Ако имам каско ще отида за ново без да се замислям, но ако нямам...
Бе, да не е минал някой по-висок камион и да е нацелил лявата греда и по този начин да е счупил стъклата?? Пък и никой нищо не видял!

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 23 ное 2005 13:59

Понякога заради каското застрахователя те насочва към определен сервиз.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Сря 23 ное 2005 14:36

Колега, съжалявам за случилото се :( Гадно е когато някой ти посегне на собствеността.Има всякакви малоумници, може да причината за този вандалски акт да е нещо за което изобщо не подозираш, в това число завист от непознати, накърнено самочувствие и бог знае още какво.Понякога си печелиш врагове без дори да осъзнаваш, но вината не е в теб, а в кривите им разбирания.Може да е и съвсем случайно, на някой да му се е дотрошило и да е нацелил твоята кола, но в ниакъв случай не пренебрегвай съмнението за недоброжелатели.Понякога е полезно да бъдеш параноик постоянно на щрек :wink:

Потребителски аватар
gti_forever
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gti_forever » Сря 23 ное 2005 14:38

да продавам я колата, но е обявена само в интернет в мобилето, пък и никой не е проявявал интерес, поне някой ако беше попитал и да иска да му се смакне от цената да, ама...
пък за камион едва ли защото е бил някакъв с качулка, само това ми казаха...

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Сря 23 ное 2005 14:43

Бе, да не е минал някой по-висок камион и да е нацелил лявата греда и по този начин да е счупил стъклата?? Пък и никой нищо не видял![/quote]

това и за мен е по-логично обяснение,има ли щети по колонката,около огледалото.лоша работа.предното стъкло е около 120лв с монтаж а страничното около 40 в кобра.бивш стъклар съм,ако имаш нужда ще помагам.аааа сега видях че си в сливен :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”