Случка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- gti_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Случка
колеги случи се нещо ужасно!! вчера както си седях в офиса на работа и се чух срахотен шум и ми се включи алармата на колата и когато слязох долу бяха изпотрошени предното стъкло, предното странично ляво стъкло и огледалото(лявото). Как е възможно да става това по обяд на центъра когато има толкова мого хора? Чудя се кой може да мие толкова ядосан, но просто няма такива хора, какво да правя, да продам ли колата, дали е някаква заплаха?
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- gti_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
точно това ми е интересно че на абсолютно никой нищо не съм направила. и ми идва на акъла за един инцидент преди време когато с колата бутнах 2-ма с едно скутерче, ама на таях нищо им нямаше даже не са и паднали от удара, нито са охлузени - абе абсолютно нищо и на следващия ден ме намериха на работа и ме заплашиха, и май ми искаха пари, ама аз се направих на приятно разсеяна.
Да извиках полиция ама те нищо не правят, и колата няма каско а гражданската нищо не покрива.
Пък едвали съм пречила на някого защото започвам работа рано сутрин и когато идвам в улицата няма много коли, а и хората от всички околни магазини ме познават. И най-интересното е ч еникой нищо не е видял.
Нямам никакво обяснение!
Да извиках полиция ама те нищо не правят, и колата няма каско а гражданската нищо не покрива.
Пък едвали съм пречила на някого защото започвам работа рано сутрин и когато идвам в улицата няма много коли, а и хората от всички околни магазини ме познават. И най-интересното е ч еникой нищо не е видял.
Нямам никакво обяснение!
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- gti_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, съжалявам за случилото се
Гадно е когато някой ти посегне на собствеността.Има всякакви малоумници, може да причината за този вандалски акт да е нещо за което изобщо не подозираш, в това число завист от непознати, накърнено самочувствие и бог знае още какво.Понякога си печелиш врагове без дори да осъзнаваш, но вината не е в теб, а в кривите им разбирания.Може да е и съвсем случайно, на някой да му се е дотрошило и да е нацелил твоята кола, но в ниакъв случай не пренебрегвай съмнението за недоброжелатели.Понякога е полезно да бъдеш параноик постоянно на щрек 

- gti_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бе, да не е минал някой по-висок камион и да е нацелил лявата греда и по този начин да е счупил стъклата?? Пък и никой нищо не видял![/quote]
това и за мен е по-логично обяснение,има ли щети по колонката,около огледалото.лоша работа.предното стъкло е около 120лв с монтаж а страничното около 40 в кобра.бивш стъклар съм,ако имаш нужда ще помагам.аааа сега видях че си в сливен
това и за мен е по-логично обяснение,има ли щети по колонката,около огледалото.лоша работа.предното стъкло е около 120лв с монтаж а страничното около 40 в кобра.бивш стъклар съм,ако имаш нужда ще помагам.аааа сега видях че си в сливен

Върни се в “ОФФ-Топик - други”