Моля дайте ми препоръки и мнения за това място , работно време на манастирите и всичко полезно

ПП: Пътищата и тамошните куки са ми пределно ясни

joser написа:http://www.greecetravel.com/meteora/monasteries.html
на края пише работното време на всеки манастир.
аз не съм ходила там, но днес уреждах едно пътуване до Лариса с културна програма и ходене до Метеора и тн. Метеора е на около 70км. от Лариса. днес отново говорих с един грък по тоя повод, но цените, които имам няма да ти свършат работа. ето ти обаче тел. на единия манастир там 0432/22220 - Holy Trinity Monastery.
hooligans написа:Реших да заведа жената на екскурзиика и реших да е на Метеора в Гърция .
connor cane написа:Метеора е супер местенце.
Ти с кола ли ще ходиш? Ако да - гледай да си сложил зимните гумета, че там пътя е страховит - има място точно за разминаването на 2 коли, няма мантинела, а дъното на пропастта не се вижда.
Отворени за посетители са 2-3 от всикчките манастири. Аз ходих там през 2003 година - входът струваше нкъде около 2 Евро.
След като се нагледате на това чудо, отидете в Калампака - градчето точно под Метеора.Там има магазин за икони и сувенири на много добри цени.
John3V написа:Пътят от Големия метеор до Кулата е точно 4 часа и няква минута, при положение, че се спазват ограниченията.
btw, гледай добре, че има едни знаци, дето са с радар и ти следят скоростта и май правят снимки, като ги задминеш.
А това, че караш по път, след Солун надолу е малко по-иначе, макар и без дупки.
И липсата на табели градовете ... гадове
Ама си е емоция де.
hooligans написа:фенке мерси за пожеланията![]()
ако изровиш нещо полезно ми е добре дошло![]()
вие за колко време го разгледахте големия манастир ? дали ще стигне един ден за всичките отворени ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта