Роми "изпраха" помощите ...........

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Роми "изпраха" помощите ...........

Мнениеот luciuz » Чет 24 ное 2005 9:49

на тия ако им дадат пари ще си купят пиене и dvd-та, ако им дадат друго - ще го продадат и с парите пак :drinking: :drinking:

" ...Роми "изпраха" помощите, които БЧК им осигури след наводненията. Всички пострадали общо бяха подали общо 140 молби за помощ от наводненията, а получените електроуреди бяха 89 - печки, перални, бойлери и хладилници. И още на другия ден се чу, че са направили търг на перални директно пред някои кръчми, като са ги носели направо с кашоните", разказа Янакиев.
Ромите продавали уредите за по 140-150 лв., а после се ядосвали, че не са проучили цените им в магазините за бяла техника, където най-евтините са над 300 лева. ..."

http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0000403

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Чет 24 ное 2005 9:52

А после откъде идва омразата към ромите - не, не е заради цвета на кожата им, по-скоро за шибания им манталитет :evil: :evil:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 24 ное 2005 9:56

a boi de a boi de a boi de Smackbum Smackbum Smackbum :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: beat_butt2 beat_butt2 beat_butt2 beat_butt2

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 24 ное 2005 10:02

Циганска работа Mr Green Fun

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Чет 24 ное 2005 10:02

абе аз отдавна се чудя- що не им направят един цигански град далече от другите градове, например в Странджа Сакар, ограден с високи стени и ров с вода. Въоръжена охрана и бесни кучета да обикалят извън стената, всичко това с парите, които "цивилизованите" държави пращат за циганите та те се размножават като хлебарки у нас.
В този град всички цигани от цялата срана без право да излизат на вън. Те ще си създадат циганска управа и изобщо йерархия. Така поне те ще си се разбират помежду си и ще си живеят свободно по техния начин без да пречат на белите. Каквото си изкарат това ще ядат и ще се сърдят само на управниците избрани от тях....

омръзна ми повече да пиша. после пак

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 24 ное 2005 10:11

В България има няколкостотин ромски организации, голяма част от тях получават пари от чубина, за да ги подпомагат, но както се сещате до тях не стига нищо :roll: Те си имат начин на живот, дори да ги сложиш в чисто нови апартаметни с обзавеждане, пълни гардероби с дрехи и т.н. след по малко от месец ще видиш как апартамента е опразнен, от стените стърчат само жици, чаветата се валят в калта и т.н. На всичкото отгоре ще почнат да се оплакват как нямат това и онова и като ги питат що преди месец са имали всичко(дали са им го без пари), те ще почнат да лъжат като цигани как нямало кво да ядат и с кво да хранят и да обличат десетките чавета, като едва ли има 2 дето да са от 1 баща :evil: Това се казва циганска работа :!:
Има такива които живеят в мизерия, но ако решат да купуват булка могат да извадят такива пари и злата, че да ни скрият шапките, това е технич начин на живот, моите наблюдения са, че циганин без пари не остава, винаги намира начин, я чрез крадене, я чрез други работи.
Да не говорим, че тия дето просят на ден печелят много повече от 90% от този форум, но друг е въпроса къде отиват тези пари.
Както винаги, всяко нещо си има изключение, така има и много свестни хора от ромски произход, познавам такива и им се възхищавам на фона на останалите :wink:

Потребителски аватар
s3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот s3 » Чет 24 ное 2005 10:22

ila написа:...

Мнението ти е доста крайно... дай по-полека, че току виж сме излезли расисти. :wink:
Но ДА ние отдавна сме малцинство в собственната си държава. Всички така наречени малцинсвта непрекъснато тръбят по всички медии как били онеправдани ... че даже и тока трябвало да си плащат. А не дай си боже някой да се опита да прилага закони срещу тях - дискреминация на етническа основа.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 24 ное 2005 10:24

s3 - Има нещо, което много заблуждава - Ромите НЕ са етническа група, колкото и да се опитват да ги направят такава.
Замисли се кои са условията за съществуването на една етническа група...

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 24 ное 2005 10:27

Разликата в мисленето между тях и нас се корени дълбоко е източните им корени. За индийците щастието не зависи от материални ценности, нещо което западните култури не могат да разберат, при циганите все още се забелязва тази черта макар и малко еволюирала във вреден паразитизъм ... идеята за сакар е добра аххахахахахахаха

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 24 ное 2005 10:27

Аз отдавна съм разбрал, че който иска да е добре в България, трябва да се захване здраво и да научи цигански и турски :evil:

Потребителски аватар
s3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот s3 » Чет 24 ное 2005 10:29

vasstop написа:s3 - Има нещо, което много заблуждава - Ромите НЕ са етническа група, колкото и да се опитват да ги направят такава.
Замисли се кои са условията за съществуването на една етническа група...

Виж за мен няма значение каква точно група са. Важен е резултата който постигат!

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Чет 24 ное 2005 10:41

Мнението ти е доста крайно... дай по-полека, че току виж сме излезли расисти.

Не съм съгласен с тебе. Аз съм обикновен човек и мога да си говоря всичко. Ако тръгна обаче да се кандидатирам за депутат или др. такова нещо веднага ще извкам всички телевизии, радия и ветници да ме снимат как целувам и прегръщам най-дрипавите циганчета на света.... Разбира се после ще им те им тегля по един шут

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 24 ное 2005 10:51

ila написа:Мнението ти е доста крайно... дай по-полека, че току виж сме излезли расисти.

Не съм съгласен с тебе. Аз съм обикновен човек и мога да си говоря всичко. Ако тръгна обаче да се кандидатирам за депутат или др. такова нещо веднага ще извкам всички телевизии, радия и ветници да ме снимат как целувам и прегръщам най-дрипавите циганчета на света.... Разбира се после ще им те им тегля по един шут

С това мислене си перфектен за политик, само че те не изритват само циганите ами и нас :D

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Чет 24 ное 2005 10:51

ila написа:Мнението ти е доста крайно... дай по-полека, че току виж сме излезли расисти.

Това е такава истина........... :lol:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 24 ное 2005 11:08

бай мангау си е така навсякъде, поне по европата, няма оправия с тях...не е цивилизовано и демократично, ама едно гетце за тях.....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”