Хотел на н.Калиакра
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хотел на н.Калиакра
Да ми препоръчате нещо? Не съм много претенциозен.. Да е чисто. И по възможност с климатик. Някъде около самия Калиакра, че не ми се пътува допълнително
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Николай от VODASPORT предлага в Свети Никола нощувки в къщата си - хотел. В началото на лятото офертата му беше 15 лв на легло. Къщата изглежда много прилично, поне отвън. Не съм влизал вътре, така и не можахме да отделим време да отидем да разпуснем, но за сметка на това пък се гмурнахме на Русалка
Близо е, пък и предполагам се познавате 

- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Защо ли? ...
Ами защото съм го правил един - единствен път в живота си и това беше най - великото ми преживяване. По настояване на жена ми ходихме при Николай и се гмурнахме с него. Останах очарован от отношение и професионализъм. Нямам екипировка, освен едни водолазни очила. Но ще ми е интересно, ако съм във Варна, когато ходите, да дойда да погледам и помогна с нещо. Между другото къщата на Николай май няма да ви побере, но тя е добър вариант. Кога ще ходите да се гмуркате?
Ами защото съм го правил един - единствен път в живота си и това беше най - великото ми преживяване. По настояване на жена ми ходихме при Николай и се гмурнахме с него. Останах очарован от отношение и професионализъм. Нямам екипировка, освен едни водолазни очила. Но ще ми е интересно, ако съм във Варна, когато ходите, да дойда да погледам и помогна с нещо. Между другото къщата на Николай май няма да ви побере, но тя е добър вариант. Кога ще ходите да се гмуркате?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”