Въпрос относно : "Добавка преден капак"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
chirenski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Въпрос относно : "Добавка преден капак"

Мнениеот chirenski » Пет 14 ное 2008 17:30

За какво служи това на снимката ? Извинявам се за тъпия въпрос .

Изображение

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пет 14 ное 2008 17:31

да не ти се лющи капака от камъчета по пътя :wink:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 14 ное 2008 17:44

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 14 ное 2008 18:05

селска поста....тва е като селтаците дето си увиват дистанцията на телевизорите с найлон...все едно цял живот ще караш тая кола...

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пет 14 ное 2008 18:08

chefito написа:селска поста....тва е като селтаците дето си увиват дистанцията на телевизорите с найлон...все едно цял живот ще караш тая кола...

По тая логика ти не признаваш дупки и неравностти така ли? Все едно цял живот ще я караш тая кола да та пазиш ходовата част ... Или да не се къпеш.. за кво нали все някога пак ще се изцапаш :wink: ..

пп. Някъде хората го слагат само за визията.
пп1. Сложено на подходящата кола и мен ми харесва

titko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот titko » Пет 14 ное 2008 18:10

зимата е припоръчително !!!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 14 ное 2008 18:15

В случая изглежда яко, ама бронята нищо не я пази :?

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Пет 14 ное 2008 18:15

Tishku написа:
chefito написа:селска поста....тва е като селтаците дето си увиват дистанцията на телевизорите с найлон...все едно цял живот ще караш тая кола...

По тая логика ти не признаваш дупки и неравностти така ли? Все едно цял живот ще я караш тая кола да та пазиш ходовата част ... Или да не се къпеш.. за кво нали все някога пак ще се изцапаш :wink: ..

Чай ся ходовата част щеш не щеш рано или късно ще сменяш по нея, ама капак-а просто не може да става дума за сравнение,едно че е селско този вид тунинг :lol: друго че загрозява пък и според мен никаква не я върши

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 14 ное 2008 18:15

Tishku написа:

добре....очаквах го значи...ще предпази с тва лайно предния капак....ами то по тая логика да я облече цялата кола с такова, че може камъка да литне на калника...да вземе да затапи и фаровете, че може да се спукат от чакъла, да я направи направо с броня като батмобила...по възможност да купи една платформа...да наеме шофер и да не стъпва по земята тая кола...само да я развозват напред назад...след това никога да не вдига и сваля джамовете, че се амортизират....да увие гумите с тиксо да не изцапат, да спре тока към всички електроуреди да не вземе да гръмне крушка, да кара с ръкавици от хавлиен мек плат видиш ли да не изтърка волана...да си купи калъфи за седалките, абе направо да я пакетира като диамант на сваровски или на тифани и да си я закичи в хола ти еба дроба......превенцията на нормално ежедневни влияния е невъзможна....слагането на всякакви такива мърлявщини погубва идеята от карането на кола...колата е да ти служи, а не ти на нея да служиш.....ще я обличам с кожа....я си еби майката купчина тенекия и пластмаса...тя мен трябва да ме пази....осъзнайте се...

п.с. разбирам превенцията на коли с висока историческа или някаква друга по специална стойност, но на ежедневният ти кошник...айде моля ви...

Последна промяна от chefito на Пет 14 ное 2008 18:19, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 14 ное 2008 18:17

спамите си...
който го кефи - да си слага.

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пет 14 ное 2008 18:18

chefito написа:
Tishku написа:

добре....очаквах го значи...ще предпази с тва лайно предния капак....ами то по тая логика да я облече цялата кола с такова, че може камъка да литне на калника...да вземе да затапи и фаровете, че може да се спукат от чакъла, да я направи направо с броня като батмобила...по възможност да купи една платформа...да наеме шофер и да не стъпва по земята тая кола...само да я развозват напред назад...след това никога да не вдига и сваля джамовете, че се амортизират....да увие гумите с тиксо да не изцапат, да спре тока към всички електроуреди да не вземе да гръмне крушка....превенцията на нормално ежедневни влияния е невъзможна....слагането на всякакви такива мърлявщини погубва идеята от карането на кола...

С риск да ни заключат.... Те тези коли ги правят повече за срещи изложения ... а и кво пречи някой фен да си пази по този начин капака? Той най-много страда от камъчета в движение... а има и вариант на някой просто да му харесва как изглежда колата му с това :shock :D

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 14 ное 2008 18:22

с тоя дрисък отпред....по-скоро прави голяма изложба, а не изложение...и все пак колата е негова и щом му харесва :bowdown кой съм аз да му казвам...

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Пет 14 ное 2008 18:27

По едно време се чудех дали да взема за моя, ама го видях на друг такъв на живо и стоеше УЖАСНО.
Вярно, че има бая видове, но нещо и чарът, и смисълът ми се изгуби.
Просто си пребоядисах капака... mhihi

Потребителски аватар
N1P0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот N1P0 » Пет 14 ное 2008 18:28

ISRalien написа:В случая изглежда яко, ама бронята нищо не я пази :?

Мен лично не ми харесва как стои, но наистина пази от наранявания при дълъг път макар и само малка част от предният капак. И се прави най-вече от кожа, при всеки автотапицер може да си направите.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 14 ное 2008 18:32

Зависи как е направено. Мен ме кефи :arrow:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”