Може да ви се стува странен въпрос... Ама сега пууснах да дъщеря ми оригинално изпълнение на Ковърдейл... И детето каза, че изпълението на Тома й е харесало повече. Невярвайки на ушите си, реших да сравня двете испълнения (надявам се всички знаем, че става въпрос за Crying in the rain). Maмка му.. И НА МЕН Тома ми хареса ПОВЕЧЕ от Ковърдейл. ОБОЖАВАМ Whitesnake, ма нащо момче го пее по-добре дебиш. Кво мислите?
Ковърдейл:
http://vbox7.com/play:58130cdd
Тома:
http://vbox7.com/play:5e93a5bb
P.s Група, мое да ти е безинтересна темата. моляте не я заключвай. Щот знам, че големия китайски площад (срам ме е да му изричам ника), разбира само от македонско. Или и тази тема нарушава ВАШИТЕ правила?

Ковърдейл VS Тома
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Аз и жена ми сме твърдо за Тома. Т'ва сравнение аз го правих още след като Тома заби тва парче. Определено изпълнението на Тома кърти яко

Последна промяна от Luciano на Пет 14 ное 2008 21:45, променено общо 1 път.
Ти си намерил кое точно изпълнение на това парче да пуснеш на дъщеря си...! Той Ковърдейл пее фалшиво на този концерт, нормално е като ги сравняваш двете да ти харесва повече Томата. Иначе сравни тембъра на Ковърдейл и тембъра на Тома... там няма да има мислене кой е по-добър. Ако започвам да сравнявам и други неща един с друг няма да си легна тая нощ и ще слушам Ковито до сутринта! За мен избора е един, иначе за конкретните изпълнения си прав.
С поздрав...!
"Испълнение" мисля, че е със "З" бай да уей
С поздрав...!
"Испълнение" мисля, че е със "З" бай да уей
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Не просто не може да става и дума за сравнение.Много са далече един от друг.А спецялно за Crying in the rain тази песен ми е любима и я знам на изуст, телефона ми звъни с нея чувал съм и изпълнения на живо и просто Тома неможе и на малкия пръст на Ковърдейл да стъпи.
Това е все едно да сравняаваш Нора с Уитни Хюстън.
Това е все едно да сравняаваш Нора с Уитни Хюстън.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В Тома има някакси повече енергия бе... НЕ ОТРИЧАМ Ковърдейл (че и мога ли) Кови е ОГРОМЕН, но ТОЧНО в това испълнение някак си... знам ли а и аз... Томата повече ме кефи.
Говоря за ИЗПЪЛНЕНИЕ.. Не за творчество... Там изобщо не може да става въпрос за сравнение..
П.с. В момента слушам изпълнение от "Live In The Shadow Of The Blues"... Ми НЕНЕ ПО_ДОБРО от Томата деба
Говоря за ИЗПЪЛНЕНИЕ.. Не за творчество... Там изобщо не може да става въпрос за сравнение..
П.с. В момента слушам изпълнение от "Live In The Shadow Of The Blues"... Ми НЕНЕ ПО_ДОБРО от Томата деба
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
може би посланието на Ковърдейл и разбирането му към изпълнението е различно. Но каквото и да говорим Тома си го каза:
"Ето това е истинската музика. Разберето го!"
http://vbox7.com/play:d70478aa
"Ето това е истинската музика. Разберето го!"

http://vbox7.com/play:d70478aa
Последна промяна от jijibs на Пет 14 ное 2008 22:15, променено общо 1 път.
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Като звучене си харесвам повече Ковърдейл. От конкретните записи, като "качество" на изпълнението, ако мога така да се изразя, това на Тома е яко напред, но това е сравнение на певец със певец в конкретен пример, което само по себе си обезличава Ковърдейл и то много. Пеенето е само част от това, което наричаме Ковърдейл, което за мен прави сравнеието невъзможно.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”