Въпрос относно : "Добавка преден капак"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:селска поста....тва е като селтаците дето си увиват дистанцията на телевизорите с найлон...все едно цял живот ще караш тая кола...
По тая логика ти не признаваш дупки и неравностти така ли? Все едно цял живот ще я караш тая кола да та пазиш ходовата част ... Или да не се къпеш.. за кво нали все някога пак ще се изцапаш

пп. Някъде хората го слагат само за визията.
пп1. Сложено на подходящата кола и мен ми харесва
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
Tishku написа:chefito написа:селска поста....тва е като селтаците дето си увиват дистанцията на телевизорите с найлон...все едно цял живот ще караш тая кола...
По тая логика ти не признаваш дупки и неравностти така ли? Все едно цял живот ще я караш тая кола да та пазиш ходовата част ... Или да не се къпеш.. за кво нали все някога пак ще се изцапаш..
Чай ся ходовата част щеш не щеш рано или късно ще сменяш по нея, ама капак-а просто не може да става дума за сравнение,едно че е селско този вид тунинг

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Tishku написа:chefito написа:селска поста....тва е като селтаците дето си увиват дистанцията на телевизорите с найлон...все едно цял живот ще караш тая кола...
По тая логика ти не признаваш дупки и неравностти така ли? Все едно цял живот ще я караш тая кола да та пазиш ходовата част ... Или да не се къпеш.. за кво нали все някога пак ще се изцапаш..
добре....очаквах го значи...ще предпази с тва лайно предния капак....ами то по тая логика да я облече цялата кола с такова, че може камъка да литне на калника...да вземе да затапи и фаровете, че може да се спукат от чакъла, да я направи направо с броня като батмобила...по възможност да купи една платформа...да наеме шофер и да не стъпва по земята тая кола...само да я развозват напред назад...след това никога да не вдига и сваля джамовете, че се амортизират....да увие гумите с тиксо да не изцапат, да спре тока към всички електроуреди да не вземе да гръмне крушка, да кара с ръкавици от хавлиен мек плат видиш ли да не изтърка волана...да си купи калъфи за седалките, абе направо да я пакетира като диамант на сваровски или на тифани и да си я закичи в хола ти еба дроба......превенцията на нормално ежедневни влияния е невъзможна....слагането на всякакви такива мърлявщини погубва идеята от карането на кола...колата е да ти служи, а не ти на нея да служиш.....ще я обличам с кожа....я си еби майката купчина тенекия и пластмаса...тя мен трябва да ме пази....осъзнайте се...
п.с. разбирам превенцията на коли с висока историческа или някаква друга по специална стойност, но на ежедневният ти кошник...айде моля ви...
Последна промяна от chefito на Пет 14 ное 2008 18:19, променено общо 2 пъти.
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:Tishku написа:chefito написа:селска поста....тва е като селтаците дето си увиват дистанцията на телевизорите с найлон...все едно цял живот ще караш тая кола...
добре....очаквах го значи...ще предпази с тва лайно предния капак....ами то по тая логика да я облече цялата кола с такова, че може камъка да литне на калника...да вземе да затапи и фаровете, че може да се спукат от чакъла, да я направи направо с броня като батмобила...по възможност да купи една платформа...да наеме шофер и да не стъпва по земята тая кола...само да я развозват напред назад...след това никога да не вдига и сваля джамовете, че се амортизират....да увие гумите с тиксо да не изцапат, да спре тока към всички електроуреди да не вземе да гръмне крушка....превенцията на нормално ежедневни влияния е невъзможна....слагането на всякакви такива мърлявщини погубва идеята от карането на кола...
С риск да ни заключат.... Те тези коли ги правят повече за срещи изложения ... а и кво пречи някой фен да си пази по този начин капака? Той най-много страда от камъчета в движение... а има и вариант на някой просто да му харесва как изглежда колата му с това

Върни се в “ОФФ-Топик - други”