искам да обсъдим тази тема ако администраторите не сметнат темата за коша.
моето мнение че старите филми като войната на таралежите , с деца на море, окестар без име . и др от това време филми са много добри, днешните филми като забранена любов и др по-скорощните , то не изглежда като филм , слаби актиори ли са или начина по който снимат не е на ниво ли ? някак си не са като предишните филми и не ми харесват , се едно не гледам филм много са искуствени . вашето мнение какво е ?

българските филми днешно време
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
българските филми днешно време
Последна промяна от mk2_Golf83 на Съб 15 ное 2008 21:32, променено общо 2 пъти.
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
готово
старите филми българските са мн велики , мн ми харесват като актиори и сценари интересни са , готини и се едно не ги синмат , даже децата дето играят в тези филми са мн добри актиори мн готино играят ролите си и някак си се едно не ги снимат държат се се едно не ги снима камера а се едно са навънка и ги гледаш ти

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е тая глупост „забранена любов“ си е жалък опит за продуциране на сапунка... Не знам защо изобщо я дават в най-гледаното време
От известно време НОВА Тв изцяло се пренасочи към задоволяване на интересите на .. хм.. как да се изразя - сигурно някой ще се обиди, но ще го кажа - простолюдието. Предавания като Биг Брадър, гореспоменатия „филм“, онова предаване с процентите (всичко по 10) и т.н. и т.н.
Иначе има и хубави съвременни бг филми, например в момента се сещам за „Шивачки“.
Преди просто се правеха повече филми. И преди имаше доста тъпотии. Сега филми се правят веднъж годишно, а продуцентите предпочитат да продуцират глупави ТВ игри, вместо българското кино. За съжаление.
За театрите обаче изобщо не съм съгласен - в момента имаме много добри актьори (да не споменавам имена - много са), и ми е кеф да ходя на театър.

От известно време НОВА Тв изцяло се пренасочи към задоволяване на интересите на .. хм.. как да се изразя - сигурно някой ще се обиди, но ще го кажа - простолюдието. Предавания като Биг Брадър, гореспоменатия „филм“, онова предаване с процентите (всичко по 10) и т.н. и т.н.

Иначе има и хубави съвременни бг филми, например в момента се сещам за „Шивачки“.
Преди просто се правеха повече филми. И преди имаше доста тъпотии. Сега филми се правят веднъж годишно, а продуцентите предпочитат да продуцират глупави ТВ игри, вместо българското кино. За съжаление.
За театрите обаче изобщо не съм съгласен - в момента имаме много добри актьори (да не споменавам имена - много са), и ми е кеф да ходя на театър.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Някога едни хора са набутвали много пари във филми,театри и какво ли не за да хвърлят прах в очите на хората. А сега без кинти как очаквате да се направи филм.
п.п Иначе старите филми и актьори са страшни,но много се дразня,че почти във всички някакви се клецат в сеното по вълнени чорапи или пък има страхотна сцена как някой пикае.
п.п Иначе старите филми и актьори са страшни,но много се дразня,че почти във всички някакви се клецат в сеното по вълнени чорапи или пък има страхотна сцена как някой пикае.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”