(: <<<<---- Имам нова споделена любов! ----->

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

(: <<<<---- Имам нова споделена любов! ----->

Мнениеот Golf_Blade » Нед 16 ное 2008 2:03

Така,как да започна!? Много съм доволен от Голфа,страшна машина е,ама вече взе да ми простее! 21 век сме ,а да връткам джамците на ръка и да ми се поти гъзо лятото не е работа! Та речено,сторено!! Днес се сдобих с една невероятна красавица,която е и овата ми любов в живота 1997 Honda Civic 1.4 IS! Купих я за 5К,като колата има,изброявам поименно :D :

1 Пален ел.пакет.
2 Климатик(работи безупречно).
3 Реголируем по височина волан.
4 Лети джанти MSW 14'
5 4 гуми,на не повече от 2500к(още са с бодличките) Lassa 185/65/14.
6 Платена екотакса.
7 Застраховка до края на годината.
8 Взех я с транзитните номера до края на ноември.
9 Аларма Microtech,с фактура от Италия!
10 Касетофонче Pioneer KEH-2300R (дъртичко,ама не пукнах от тъпня по пътя).
11 Авариен ключ(чистак нов,неотварян)+ 2-ри резервен за ползване.

Колата ми се връчи с пълна сервизна история от Италия! Има всички декларации за год.тех.преглед там,както и повечето документи за смяната на маслата и другите консумативи! Колата е закупена и до последно карана от Андреа Бошети,която е и на талона от Италия който ев в мен!

На 21.11.97г- Сменено масло и филтри в сервиз "Монреал" в Пиеченца на 10 345км.
На 02.03.2006г.-Сменено масло и филтри в сервиз "Фиат" пак в Пиеченца на 63 000км.
В момента сме 2008 километража и показва 89 300 и нещо! 8)

Ето малко снимков материал,дано да харесате колата с която изневерявам на VW,но просто съм влюбен в този модел! И ако има нещо извинявам се ! :lol:

П.П. От Голф,се качвам на Японския Голф! :wink: 8)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Нед 16 ное 2008 2:17

Изображение Изображение Изображение Колега имам чувството, че си мислиш, че си взел нещо супер хай-тек, а всъщност е един японски кенеф Изображение Не виждам с какво тази Онда е повече от един голф 97. Искам само да ти кажа, че за същите пари се взима голф с климатроник, кожа и ел.пакет, който ще е 100 пъти по-хубав,по-бърз и по-здрав от кибика. Но няма смисъл да коментирам, аз 100 варианта ще измисля само и само да не е кибик, просто го мразя този модел, нищо лично колега и все пак дано си се радваш на придобивката и само безаварийни да и навърташ!

Потребителски аватар
Golf_Blade

Мнениеот Golf_Blade » Нед 16 ное 2008 2:25

Не виждам с какво тази Онда е повече от един голф 97

От 3 години карам Голф и да се кача пак на Голф,ама малко по мощен е все едно да спиш с жена си без грим,да я накараш да си сложи грим и пак да спиш с нея като го правиш с мисълта ,че сега е доста по хубава от преди малко! Ако няма да има смислени постове по добре не пишете бе хора! Кенеф или не аз сия харесвам,просто реших да споделя!

Само да ти кажа колега,че по магистрала Тракия,един МК3 1.8 ГТ увяхна още на 170км/ч,аз стигнах до 195 и малко! :wink: А да не говорим за разликата в поведението на пътя! :wink:

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Нед 16 ное 2008 2:29

На мен лично хондата не ми допада като кола :? . Както каза колегата може ше да вземеш голфче с климатик и ел палет за 5 к . Но това си е твоя вкус сивика изглеж да добре да ти е честит колега :wink: и дано някой ден пак се варнеш в Vw сектата :) . Чувал сам че точно този двигател 1.4 Си е желязен . Пожелавам ти сичко най-Хубаво с новата ти придибувка дано не влезеш в сервиз :) .

Потребителски аватар
vwg3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vwg3 » Нед 16 ное 2008 2:29

по магистрала Тракия,един МК3 1.8 ГТ увяхна още на 170км/ч,аз стигнах до 195 и малко! :wink: А да не говорим за разликата в поведението на пътя! :wink:

Честито колега ,от сърце ти пожелавам милиони безавариини - само моля те .....Не с тия скорости....колите ни не са чисто нови и особено надеждни - нека МИСЛИМ... :!:
http://www.vbox7.com/play:1b20c0b4

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Нед 16 ное 2008 2:31

Golf_Blade написа:
Не виждам с какво тази Онда е повече от един голф 97

От 3 години карам Голф и да се кача пак на Голф,ама малко по мощен е все едно да спиш с жена си без грим,да я накараш да си сложи грим и пак да спиш с нея като го правиш с мисълта ,че сега е доста по хубава от преди малко! Ако няма да има смислени постове по добре не пишете бе хора! Кенеф или не аз сия харесвам,просто реших да споделя!

Само да ти кажа колега,че по магистрала Тракия,един МК3 1.8 ГТ увяхна още на 170км/ч,аз стигнах до 195 и малко! :wink: А да не говорим за разликата в поведението на пътя! :wink:

Батко щом пускаш Хонда във VW форум, трябва да си готов на всякакви постове. А и аз изразявам собственото си мнение, така че не виждам какъв е проблема, не ангажирам никой с него. Всяко едно ГТИ ще е по-стабилно като поведение на пътя и като бързина от Хондата, това мк3 знаеше ли, че се гоните :D Апък ако искаш може дори и с моя дизелов :lol: гоуф да застанем на 400м, на максимална, на стабилност/маневреност, ей така да тестваме, за да ти докажа, че все пак не е космически кораб, а нормална кола също като голфа, на който обаче повече симпатизирам. :)

Потребителски аватар
Golf_Blade

Мнениеот Golf_Blade » Нед 16 ное 2008 2:56

"BeckoTDI" Типично за всеки Гоуфаджия си и дървен философ,Голф,Голф инощо друго освен Голф! Пак казвам,3 години съм карал Голф,писна ми от него!

П.П. Мойто момче когато аз карах МК3 ти още идея си си нямал ,че ще притежаваш такова,аре не ми обяснявай глупости за поведение на пътя и прочее! Видял съм доста с МК3-то,железен автомобил е ,но всичко омръзва! Ако ще си взимам пак Голф,ще е след 2,3 год и ще е МК4 2.3 V5 150 коня. С тоя мост отзад не ми говори за стабилност и маневреност,нали се сещаш! Дори някъде из форумя,Ваското 1 май беше споменал разликата между Японския кенеф и Голфа,питай го на лично да ти обясни някои неща щото си доста невеж!

Последна промяна от Golf_Blade на Нед 16 ное 2008 3:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Re: (: <<<<---- Имам нова споделена любов! -----

Мнениеот Asen_D » Нед 16 ное 2008 3:02

Golf_Blade написа:Днес се сдобих с една невероятна красавица,която е и новата ми любов в живота 1997 Honda Civic 1.4 IS!

Честито,добра кола си взел....
Със здраве да я караш... :D

Потребителски аватар
BoromiR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BoromiR » Нед 16 ное 2008 3:35

Колега като имам в предвид какво голфче си си взел преди , те разбирам защо си в такъв възторг от тази хонда ... нищо че за тези пари би си взел доста по-бърз , с повече екстри Голф 3 дори . Просто има огромна разлика между твоят голф 1.4 60 кончета без екстри и някое юбилейно ГТи ( Все едно имаме две напълно различни коли ) . Хондата не е кой знае какво , не си открил топлата вода . Смятай щом колегите като ВескоТДи предпочитат Голф 3 пред Хондата , а камо ли да не говорим , че колата ти е от поколението на Голф 4 ................

П.П. Незнам какви мнения очакваш от наистина запалени Фолксваген фенове . А тези който се кефят на хондата ми е ясно до колко си обичат Фолксвагените или са просто тук защото имат такава кола и имат изгода от форума :censored : vw fen

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Нед 16 ное 2008 3:47

Колата си е перфектна, малко по-скъпа, но пък цената си е оправдана.
Тук може би не е много подходящо място да споделиш, понеже на черното викат бяло понякога, но пък аз ти пожелавам вярна служба докато не омръзне :wink:

Потребителски аватар
d.borimirov
Автомобил: MK3_ABF
Двигател:

Мнениеот d.borimirov » Нед 16 ное 2008 3:49

няма смисал от излишни коментари при положение 4е си си я взел ве4е... хубава лоша твоя си е, и да си я караш без дертове, и много безавариини километри....

Starsky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Starsky » Нед 16 ное 2008 4:34

Честито!

Вече може да си ходиш на село, бай бай.

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Нед 16 ное 2008 8:43

честито колега!!!голф та голф-стига с тия голфове-това не е най великата кола на света...особено па тройките -дето са пълни кошници...хондата е готина...

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Re: (: <<<<---- Имам нова споделена любов! -----

Мнениеот ChimeyJimmey » Нед 16 ное 2008 8:50

Golf_Blade написа:На 21.11.97г- Сменено масло и филтри в сервиз "Монреал" в Пиеченца на 10 345км.
На 02.03.2006г.-Сменено масло и филтри в сервиз "Фиат" пак в Пиеченца на 63 000км.
В момента сме 2008 километража и показва 89 300 и нещо! 8)

Ъъъъъ...
За японките не важи ли правилото масло да се сменя на 10000 км?
Или тя е правена специално за "италианската система"? mhihi
Колкото и да показва, май е време да го смениш, че не ми се мисли за нагара вътре... :lol:

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Нед 16 ное 2008 8:53

Помня че искаше да си вземеш по-голям мотор, найстина можеше да вземеш или 2к 115 97г. или да взевеш една 4ка 125к 1.8 сигурен съм че щеше да ти хареса много а и 4ката не е с окачването на 2 и 3... Както и да е предателю ! Много безаварийни !

ПП Аз съм си с Г2 още ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”