XP некви странни неща

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
CCCP_FAN
Автомобил:
Двигател:

XP некви странни неща

Мнениеот CCCP_FAN » Съб 15 ное 2008 11:09

Идеята е следната скапа се виндолса и го преинсталирах, сичко точно програми драйвери и тн. Работи перфектно сичко точно и в един момент го рестартирам, и след това неиска да тръгне в сми излиза до деск топа и забива давам на експлорера енд таск и се кува как ми зареждат скайп и там една торба с програми. И до там ни на горе ни на доле. Така обаче минавам през сейф моуд прававтори акаунт и сичко е 6 идвата акаунта заработват без грешка и никаква идея защо така става няма идея искам да си имам 1 акаунт и да си ми работи компа нормално.

П.С. Нямам идея обаче и защо само корел дрола не ми тръгва от сички програми

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Съб 15 ное 2008 11:13

Явно си качил новия уиндолс върху стария. Ако нямаш нищо важно на диск ц просто го форматирай. Ако си го правил и това може да не е софтуерен проблем... Провери си видео картата сложи и по-нови драйвъри... :roll:

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Съб 15 ное 2008 11:32

видео картата? :roll: по скоро имаш някакво вирусче. пробвай през сейфмода да пуснеш антивирусна, те да видим какво ще каже.

Потребителски аватар
CCCP_FAN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CCCP_FAN » Съб 15 ное 2008 11:34

Tinko написа:Явно си качил новия уиндолс върху стария. Ако нямаш нищо важно на диск ц просто го форматирай. Ако си го правил и това може да не е софтуерен проблем... Провери си видео картата сложи и по-нови драйвъри... :roll:

ми така както си е компа работи с тоя прозорец от 1 година и с тея драйвери нема гешка и изведнъж се прееба сичко иначе е на 7 формата от вчера

Потребителски аватар
Skruji
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател:

Мнениеот Skruji » Съб 15 ное 2008 17:12

Според мен драйвери на видеокартата. На няколко компютъра съм виждал това нещо. Трия драйверите под сеифмод, свалям си най новите и си ги качвам. После тргва без грешка. Дано да съм бил полезен :)

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Съб 15 ное 2008 17:26

CCCP_FAN написа:
Tinko написа:Явно си качил новия уиндолс върху стария. Ако нямаш нищо важно на диск ц просто го форматирай. Ако си го правил и това може да не е софтуерен проблем... Провери си видео картата сложи и по-нови драйвъри... :roll:

ми така както си е компа работи с тоя прозорец от 1 година и с тея драйвери нема гешка и изведнъж се прееба сичко иначе е на 7 формата от вчера

Ако е работело преди това и си сигурен, че преди да инсталираш уиндолс на дадения диск го форматираш значи не от тях. Това с вируса също ме съмнява.... но не е изключено да го има някаде из харда...... Пробвай като дефаутнещ биоса..... :roll:

Потребителски аватар
CCCP_FAN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CCCP_FAN » Съб 15 ное 2008 17:43

Tinko написа:
CCCP_FAN написа:

Ако е работело преди това и си сигурен, че преди да инсталираш уиндолс на дадения диск го форматираш значи не от тях. Това с вируса също ме съмнява.... но не е изключено да го има някаде из харда...... Пробвай като дефаутнещ биоса..... :roll:

това с биоса идея си нямам как се прави

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Нед 16 ное 2008 9:52

Ами колега аз съм от младост ако си наблизко може да се разберем нещо да му хвърля едно око...

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 16 ное 2008 12:09

Според мен си инсталирал два уиндоуса. Не си преинсталирал, а си го инсталирал още веднъж.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”