размисли и страсти за съвременна България
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всичко това е хубаво, НО: дразня се, когато идиоти като Болен Сидеров, трупат "точки" и "активи" на гърба на Левски. Не мисля, че точно на 19.02 трябва да се демонстрират националистични брожения. Не вярвам, че Левски е делил хората на българи, турци , цигани и др. И едва ли е искал, тези, които не са българи, да ги правят на сапун
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
scuba написа:Всичко това е хубаво, НО: дразня се, когато идиоти като Болен Сидеров, трупат "точки" и "активи" на гърба на Левски. Не мисля, че точно на 19.02 трябва да се демонстрират националистични брожения. Не вярвам, че Левски е делил хората на българи, турци , цигани и др. И едва ли е искал, тези, които не са българи, да ги правят на сапун
bowdown bowdown bowdown
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
много е жалко, че вече не се раждаме такива, каквито би искал ЛЕВСКИ. България е прекалено малка, за да я дробим още повече! не е ли страшно да няма НИТО ЕДНА ОБЩОБЪЛГАРСКА идея, около която да се обединим безкористно и която да отстояваме като ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ? не искам да звуча песимистично, но според мен не е далеч времето, когато името на святата ни родина ще се споменава само в учебниците по история (и то ако не са издадени с пари от шибания европейски съюз и дваж по-шибаните северномексикански щати). толкоз!
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко опира до хората, аз лично не мога да ги деля по нации, градове, големина на пениса или подобни външни фактори. Все пак ние сме не нашето тяло, местоположение и други ТТ данни, а това което е в главите и сърцата ни. Почти не познавам турци, арменци и цигани, но определено познавам голямо количесто българи-абсолютни идиоти.
Аз се гордея, че съм българин, но това не означава, че се гордея със сънародниците си.
Аз се гордея, че съм българин, но това не означава, че се гордея със сънародниците си.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Викторе,не е само Сидеров-ни един от тези които бяха от политиците на поклонението пред паметника са достойни да стоят пред него!Всички знаем за тефтерчето на Левски!Къде са тефтерчетата на всички тия?Да се събуди Апостола /или народа/и да им зашлеви няколко плесници,защото се правят на родолюбци а продадоха България зя жълти стотинки 

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Президентът на РБ написа:Никой не е отстоял така ревностно правата на обикновения българин. Ако търсим историческа аргументация за развитието на съвременния български етнополитически модел на търпимост и толерантност, ще я намерим пак при Апостола - не като пожелание, не като молитва, а категорично и безусловно. “Българи, турци, евреи и прочие ще бъдат равноправни във всяко отношение” е записал Левски в Наредата и продължава: “било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото било”.
Президентът на РБ написа:Днес, във времето, в годината, когато приключваме преговорите с Европейския съюз, повече от всякога трябва да помним и едно друго послание на Васил Левски: ”Да си добие първата чест и слава нашето мило отечество българско и най-после да бъдем равни с другите европейски народи”. Струва ми се, че никой от нас не би могъл да го каже по-добре.
Целият текст тук:
http://www.president.bg/news.php?id=1213
П.П. г-н Първанов е всепризнат добър историк.
Братле,неможем да следваме сега думите на Левски.Невиждаш ли че им плащаме тока,парното,водата,джобат ни бай мангалите.Бе не са хора вече.Помаците не ги искат и в Турция вече.Мюмюн иска да вкарва някъв турски език в нашата България.Щом Ахмед Доган е във властта всичко е възможно,а Цветелин Кънчев ми е много симпатичен 

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Хм...какво знаете вие
Над Асеновград има манастир именуващ се м.''Света Петка''(над пътя за Кърджали),където се предполага ,че е отсядал Апостола.
Та там именно на всеки 19.02 се организират всенародни тържества,хора,бира-скара и подобни...
Казаха ми че този път е имало доста турци(няма лошо
)...тях ги разбирам ,че има за какво да празнуват на този ден,ама българите.
gruebel
Иначе гарантирам че при едни(евентуални) предсрочни избори партията на въпросния Болен ще има абсолютно мнозинство.

Над Асеновград има манастир именуващ се м.''Света Петка''(над пътя за Кърджали),където се предполага ,че е отсядал Апостола.
Та там именно на всеки 19.02 се организират всенародни тържества,хора,бира-скара и подобни...
Казаха ми че този път е имало доста турци(няма лошо

gruebel
Иначе гарантирам че при едни(евентуални) предсрочни избори партията на въпросния Болен ще има абсолютно мнозинство.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Даскале, имам приятели, които бачкат в ЕС и като се прибират лятото на почивка и видят някоя крайпътна табела с надпис "Построено по проект на ЕС Но.ХХХ" и почват да псуват "Мамка му, ето къде са закопани парите ми от данък ЕС!"
Мислиш ли, че мнението на европейците към нас (българите) е по-различно от нашето към циганите?
Правилно ли е, според теб, вместо да ни интегрират в ЕС, да ни праснат два нюка и да ни затрият като нация?
Ние плащаме на мангалите, ЕС плаща на нас - боли ли те?
Къде е вобще проблема между българи, цигани и турци? Немога да го схвана. Ако спреш да четеш весници и да гледаш телевизия, даже нямаше и да знаеш, че има някакви проблеми. Медиите са най-големите дупедавци в БГ и за двата продадени в повече вестника (примерно) са готови да напишат абсолютно всичко.
Мислиш ли, че мнението на европейците към нас (българите) е по-различно от нашето към циганите?
Правилно ли е, според теб, вместо да ни интегрират в ЕС, да ни праснат два нюка и да ни затрият като нация?
Ние плащаме на мангалите, ЕС плаща на нас - боли ли те?
Къде е вобще проблема между българи, цигани и турци? Немога да го схвана. Ако спреш да четеш весници и да гледаш телевизия, даже нямаше и да знаеш, че има някакви проблеми. Медиите са най-големите дупедавци в БГ и за двата продадени в повече вестника (примерно) са готови да напишат абсолютно всичко.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хайде хайде...
притрябвал ми е европейският съюз.... кирлива разградена нива и там, не могат разделят 1 купа сено на две магарета......
А тези твой приятели толкова и са българи...
щото аз не плащам данъци... ама хич... плащам си данъците колкото тях, и после си инвестирам парите обратно тук...
не иска, и нямам право да ги съдя... само ще цитирам:
"поради что се срамиш да се наречеш българин"
патриотизъм дал господ..
А за Левски
Дълбок поклон!!!
и за идеите му и за всичко.!!!
за съжаление ако можеше да ни види.. със сигурност ще плаче...
точка.
Обичам родината си но мразя държавата си.!
притрябвал ми е европейският съюз.... кирлива разградена нива и там, не могат разделят 1 купа сено на две магарета......
А тези твой приятели толкова и са българи...
щото аз не плащам данъци... ама хич... плащам си данъците колкото тях, и после си инвестирам парите обратно тук...
не иска, и нямам право да ги съдя... само ще цитирам:
"поради что се срамиш да се наречеш българин"
патриотизъм дал господ..
А за Левски
Дълбок поклон!!!
и за идеите му и за всичко.!!!
за съжаление ако можеше да ни види.. със сигурност ще плаче...
точка.
Обичам родината си но мразя държавата си.!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”