Според информация от проекта "Лаптоп за всяко дете", дарителската кампания G1G1
(Give 1 get 1), започваща на 17 ти ноември ще е достъпна и за България.
В дарителската акция са включени всички страни членки на ЕС като поръчките ще се
обработват от Amazon. Цената за 2 бройки - 1 дарение и една лично за вас ще е
$399. В зависимост от начина на доставка може да се наложи да платите само ДДС
на митницата при получаване.
За повече информация:
http://wiki.laptop.org/go/G1G1_2008
http://wiki.laptop.org/go/XO_Giving/G1G1EU
или следете: http://amazon.com/xo
Екипът на българската група ще се радва, ако им изпратите снимки на вашето ХО
след получаването му. Търсете ни на http://olpc-bg.org

Дарителска кампания "лаптоп за всяко дете"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дарителска кампания "лаптоп за всяко дете"
Какво означава
Защото $399 си е доста, а $399 + 20% ДДС става съвсем ...
DOCDOBREV написа:...В зависимост от начина на доставка може да се наложи да платите само ДДС на митницата при получаване. ...

Защото $399 си е доста, а $399 + 20% ДДС става съвсем ...
- RossenVlad
- Автомобил:
- Двигател:
Интересна кампания. Чудя се дали кампании от рода "Дом за всяко дете", "Храна за всяко дете" и т.н. са постигнали толкова добри резултати, че на лаптопи се хвърлихме?
Само да не стартира скоро "лимузина за всяко дете". Просто ще е супер.
Нямам нищо против, но мисля, че все още има гладни деца по света и деца, които живеят по домове за сираци и т.н.. 400 $ не са малко, защо не почнем с домовете за сираци и т.н. и тогава ще им купуваме лаптопи.
Нямам нищо против, но мисля, че все още има гладни деца по света и деца, които живеят по домове за сираци и т.н.. 400 $ не са малко, защо не почнем с домовете за сираци и т.н. и тогава ще им купуваме лаптопи.
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Подкрепям те с две ръце колега,АМАН от безмислени "Благотворителни акции",горките деца няма какво да хапнат с дни ние пари за лаптопи сме тръгнали да сбирамеRossenVlad написа:Интересна кампания. Чудя се дали кампании от рода "Дом за всяко дете", "Храна за всяко дете" и т.н. са постигнали толкова добри резултати, че на лаптопи се хвърлихме?

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
R@do написа:може да ти се струвам демоде,но има доста по-полезни инициативи, а и все още не гледам с добро око на прекаленото навлизане на технологиите в ранна детска възраст
Май наистина там е проблема.
Аз лично ако не бях пред компютър от '95 сега щях да съм сервитьор някъде сигурно...
едит: Подкрепям инициативата, въпреки че не мога да се включа в нея. Смятам, че самата идея да накараш производител да произведе лаптоп за $200, сама по себе си трябва да ни накара да я подкрепим.
Не става въпрос за някакъв лаптоп лигавщина за $2000, на който да вървят всички игри, а нещо съвсем базово, което да запознае децата с компютрите, с интернет и т.н.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Insect, не става въпрос за EU като гледам...
Примера, който даваш, няма нищо общо с тази кампания.
Ако можеш със сваровски и армани да си изкарваш прехраната ще те почерпя каквото искаш (не говоря за търговска дейност!)
propparo написа:Това наистина си е доста кичозна дарителска кампания.Звучи ми като ¨Сваровски и Армани за всеки пенсионер,включете се.¨
Хе хе,а и ДДС при дарителски мотивирана кампания---кой ще го прибере него ми е чудно.
Примера, който даваш, няма нищо общо с тази кампания.
Ако можеш със сваровски и армани да си изкарваш прехраната ще те почерпя каквото искаш (не говоря за търговска дейност!)
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:Примера, който даваш, няма нищо общо с тази кампания.
Говорим за благотворителност включваща всички държави от EU,а забравяме че България далеч не се смята за такава сред еврообществото.Те ни спират вече близо 400М евро от субсидии,ти ми говориш за благотворителност--дума на която в БГ и се търси значението в тълковния речник,а самата дейност се използва масово за точене на ДДС или легален трансфер на нелегални пари.
Повярвай ми--доста хора ще си изкарат прехраната от точно тази кампания.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”