В очакване на апокалипсиса...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

В очакване на апокалипсиса...

Мнениеот kiko » Вто 14 апр 2009 17:57

Тези японци са много прости и тъпи...живеят в земетръсна зона ,през седмица ги люлее и още не са измислили начин да предскажат земетресение...твърдят ,че за момента е невъзможно...
Нo ние в България сме най-умни ,имаме най-космясалите гърди,жените ни са с най-големите цици,мъжете ни са с най-огромните необрязани пишки и можем да предсказваме земетресения ...някакъв астролог -Лещански твърди ,че на 19 април в 4 часа ,Хасково ще бъде разрушен от земетресение-хиляди ще загинат...така бил показвал хороскопа....
и медиите подхвана темата...мале ще се мре ...никакви логични доводи не ги спират...раздухаха бръщолевенето на астролога и настъпи истинска масова психоза...
най ми е жал за децата...в града няма истински детски психолог,та затова днес един приятел заведе 8 год си дъщеря в пловдив на детски психолог-момичето отказва да яде,да ходи на училище,да спи,плаче безспир,защото всички хора,които обича -ще умрат на 19 април...днес ми се обади тъжен-детето ще остане под наблюдение-с тежка психоза е,в момента отказва да говори и изпада в ступор(Нарушение на съзнанието, при което болният е напълно отпуснат и безчувствен.)той е потомък на тракийски българи -истински патриот -понякога сме спорили по исторически въпроси и между нас са прехвърчли тежки думи(,,тъп българин" ,,,мръсен турчин"(това за мен)...но въпреки това всеки месец сме заедно за риба...и викаме заедно за националите...днес ми каза ,че независимо дали ще има или не земетресение -той ше емигрира със семейството си -не вижда смисъла...ние живеем в жълта хроника...беше много тъжен...
майка днес се обади и с плач ме моли да се прибирам на село за 19 ,защото ще умра в хасково..отказах засега...
никой не обяснява засега официално нещо смислено ...психозата се усилва...
но ме кефят тийновете от 35 блок от кв ,,бадема"...събота си направили купон и се отровили с водка-не искали да умират девствени и решили да правят купон като за последно...в момента са на промивки -все още девствени май...
има още 5 дена до апокалипсиса,а какви неща се случват...
стана ми тъжно за моя приятел и за семейството му ,за детето му...за всеобщата паника няма да говоря...
с кого ще споря по исторически теми,дали моя голф или неговата астра е по-добра,кой е по-голям риболовец,все много тъпи ,но човешки теми...

- Господин Лещански, обаждам се от Хасково. Областта е в паника след вашата прогноза за разрушително земетресение от 7 степен по скалата на Рихтер.

- Утре сутринта по Канал 1 ще излъчат интервю с мен по този повод. Убеден съм в думите си. Ще има три труса през четири часа – в 4 часа, в 8 часа и в 12 часа на 19 април. Те ще са разрушителни, ще има и жертви.

- Давате ли си сметка, че буквално ще евакуирате населението на Хасково и областта с тези думи?

- Вижте, бих се радвал, ако това не се случи. Но ще стане. И в крайна сметка – по-добре хората да се уплашат и да се евакуират, отколкото да има жертви.

- На базата на хороскопа ли правите тази прогноза?

- Да.

- Вие описвате апокалипсис.

- Е, не става дума за апокалипсис, или за нещо изключително. Но ще има много разрушения и жертви.

дано не е прав...

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Re: В очакване на апокалипсиса...

Мнениеот ChimeyJimmey » Вто 14 апр 2009 18:09

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 14 апр 2009 18:11

аз пак не знам за какво става въпрос :?
ама ми звучи малко като "звездите ми го говорят"....или "имам си извънземен гадател в багажника който ми говори"....
но все пак звучи кофти прогноза.....
edit: ся като се замисля малко назад във времето нямаше ли един такъв който приказваше за унищожително земетресение по Софията...трябваше да стане преди половин година може би :beat_butt2
май само панироват хората mhihi

Последна промяна от parno на Вто 14 апр 2009 18:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Вто 14 апр 2009 18:12

този Лещперски правеше хороскопите във в-к Стандарт нали? :036:

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Вто 14 апр 2009 18:16

е това аз го написах (без интервюто) зашо да е там...

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 14 апр 2009 18:45

най-малкото, защото сме някакво подобие на автофорум... :screwy

Върни се в “ОФФ-Топик - други”