Това е първата ми цел.
Някой да го е пътувал това чудо? Откъде да се мине, какви са магистралните такси, състояния на пътищата, други особености

Pichaga написа:съвета ми е да избягваш Румъния в тоя участък, тая страна членка на ЕС
царския път си е през Сръбско, Унгарско и так далее
lyubobg написа:Pichaga написа:съвета ми е да избягваш Румъния в тоя участък, тая страна членка на ЕС
царския път си е през Сръбско, Унгарско и так далее
Идеята е също така, че няма да висиш 100ч на сръбската граница и да се разправяш да ти тарашат багажа да се заяждат и т.н. сръбски изпълнения
бтв за съвета ти - маршрута си го пътувал точно този или така си чувал
vodkarulez написа:Зависи на кой ще случиш там. Миналата седмица имахме проблем с по-възрастната смяна , които винаги намират причина да те ядосат. След консултация с наблизко намиращ се полицай и след разговор с него за ситуацията в която се намираме , човека в прав текст ни обесни , че е по-добре да изчакаме 1-2 часа докато дойде на границата новата смяна . Та те се оказа млади и супер разбрани , абсолютно никакви проблеми . Иначе минавах граница с нов автомобил купен от Германия с транзитни номера . Дъртия сърбин се заяждаше с брифа на колата , според него не бил наред. Пълни глупости , но и няма как да се разбереш със заядлив сърбин. Ужасни са !!!
WilliamsF1Team написа:Аз на Калотина съм ял бой от сърбите без да съм направил абсолютно нищо...![]()
![]()
![]()
Общо взето са си педерас*и и то големи. Вероятно има и изключния, но за мен не действат. Минавал съм няколко пъти и винаги, когато сме минавали са ни преравяли багажа като единия път махаха задните седалки и ги дупчиха от долната страна уж за наркотици... Болни хора са си тия и ги е толкова яд някои, че не са в ЕС, че не ми се говори...
vodkarulez написа:Със сигурност. Мини през Румъния , незнаех че затова става въпрос. Ако искаш да нямаш проблеми - Румъния
BadAngel написа:скоро пътувах до италия с приятели и сърбите добре ни изработиха
първо на магистралата ни взеха 20 евра магистрална такса, без бележка и без ресто, след това като спряхме да заредим ни изработиха с курса и платихме 120 евро за гориво (мерцедес ц200 комресор, 60 литра е резервоара)
та моя съвет е да не се зарежда в сърбия по възможност (бяхме 2 коли, мерцедеса и х5 3ка дизел, х5цата не презареди и изкара цялото разстояние)
на отиване бяхме внимателни, но на връщане бързахме за софия и поддържахме 160-70 нощно пътуване - не го правете, ние имахме късмет че не ни спряха, но ако те пипнат полицаите положението е лошо !!!
R@do написа:Любо, хората си дадох обективно мнеията и 100% са против Румъния.
като ги питаш и цитираш гугъла искаш да им промениш мнеието ли?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: alpinab и 26 госта