Здравейте, колеги!
Тази вечер съм в Несебър и ударих голфчето - предницата е смачкана, калник, радиатора изтече. Един опел ме отнесе, като не спря на знак стоп.
Молбата ми е следната - моля ви да дадете адрес на сервиз в Бургас, където да закарам колата за да я оправят. При това бързо - в петък трябва да съм обратно в София, колегата ми трябва да хване самолет. Суетринта ще я огледат за щетите, протокол от КАТ имам, но ми казаха че застрахователят ще ми даде само експертна оценка, а аз ще трябва да си намеря сервиз.
Моля ви, напишете тел. или адрес на сервиз в Бургас. Предварително благодаря. Или ми звъннете на 0886060120
И се извинявам за правописа - но все още не съм в час от станалото. Слава богу всички сме живи и здрави.

Моля за помощ ако има колеги от Бургас
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Има няколко теми със сервизи в Бургас при които пак така някой е закъсал:
link1
link2
Това видях на първо време, има и други теми, обаче всички са с проблеми от неизправност, твоя случай е малко по различен, дано изскочи някой с препоръки. Не пречи да звъннеш на посочените телефони, дори и да не могат да ти помогнат самите майстори, пак ще знаят къде можеш да я закараш.
link1
link2
Това видях на първо време, има и други теми, обаче всички са с проблеми от неизправност, твоя случай е малко по различен, дано изскочи някой с препоръки. Не пречи да звъннеш на посочените телефони, дори и да не могат да ти помогнат самите майстори, пак ще знаят къде можеш да я закараш.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Там в района има едни известни Близнаците попитай някой местен да те упъти може да ти свършат работа и хем няма да я разкарваш до Бургас,мисля че се намираха някъде по пътя между Равда и Сл.бряг.Иначе в Бургас за толкова кратък срок трудна работа заради тези автокъщи всички са затрупани с работа и се чака с месец напред.Успех!
никой няма да ти управи колата за 2 дена,
тези близнаци найстена са добри,веднага като излезнеш от несебър за бургас главния път има една автокъща в дясно. техния сервиз се пада отсреща. мисля че след аквапарка е точно.
ето ти телефони:
055466616
0897949437
Венци и Илиян
незнам дали са активни телефоните все още
и не мога да ти кажа кой кой е (те са еднакви)
тези близнаци найстена са добри,веднага като излезнеш от несебър за бургас главния път има една автокъща в дясно. техния сервиз се пада отсреща. мисля че след аквапарка е точно.
ето ти телефони:
055466616
0897949437
Венци и Илиян
незнам дали са активни телефоните все още
и не мога да ти кажа кой кой е (те са еднакви)

Много благодаря, колеги. наистина се оказва че няма да миже да стене за няколко дни - днес даже застрахователите не направиха оглед - имали график и чак утре след обяд ще оценят щетите. чак тогава ще мога да отида на сервиз.
Колега da__buzz, благодаря за препоръката - сега тръгвам за натам и ще говоря директно с тях. Слава богу, намериха се приятели в бургас, които ми дадоха една лада самара - поне не съм пеша и мога да стигна до несебър.
Прегледах и линковете, съжалявам че снощи не се сетих да ползвам търсачката, но бях малко шашната.
Благодаря на всички и ми стискайте палци
Колега da__buzz, благодаря за препоръката - сега тръгвам за натам и ще говоря директно с тях. Слава богу, намериха се приятели в бургас, които ми дадоха една лада самара - поне не съм пеша и мога да стигна до несебър.
Прегледах и линковете, съжалявам че снощи не се сетих да ползвам търсачката, но бях малко шашната.
Благодаря на всички и ми стискайте палци
Здравейте, колеги и благодаря на всички. Да кажа как завърши епопеята - колата е при Близнаците, днес мина експерт за да опише щетите, ако всичко е наред утре ще е готова за да се връщам в София. Само единствено съм малко изненадана от високите цени при Близнаците, направо ще ми отрежат главата, но няма как, оказвае че е доста по-скъпо, отколкото в София, но какво да се прави, такъв е живота.
Още веднъж благодаря на всички, които се отзаваха.
Още веднъж благодаря на всички, които се отзаваха.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”