Сметка за дебитна карта?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Сметка за дебитна карта?
Колеги трябва да си направя сметка за дабитна карата.Според вас къде са най-добите условия?Знам ,че разликата е минимална ,но смятам че е полезно за всички да се знае каде какви са условията.Най-много ме интересува такаса теглене.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
rosen79 написа:В ЦКБ май няма такса ако теглиш от техен банкомат.Аз имам дебитна карта там и съм доволен.Плащам си всичко през нета с нея.
Да, на ЦКБ май е най-хубава дебитната и са най-тънки таксите, че даже и 3.5% годишна лихва май имаше. С Виза елктрон от там нямам проблеми в epay.bg и paypal.
Минал съм през обб (повръщ) и дск, на дск не мога да я регистрирам в epay, но имат хубаво банкиране, което ми върши същата работа като epay + възможност да правя преводи към всяка една сметка. Там обаче таксите са по-дебели.
В ЦКБ банкирането е сбъркано специално за тая карта, можеш само да си следиш сметката, което можеш да го правиш и от epay.
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Visa Electron от която и банака да е няма проблеми в paypal и epay.
Всичките действат на принципа, ако теглиш от техем банкомат, пари не ти вземата.... Въпроса е какво става ако теглиш от чужд банкомат?
Например за ДСК, разпитавах на скоро и ми казаха, че ако не е от банкомат ДСК ти вземат 75ст. за услугата... от друга страна пък ДСК имали много хубава системата за online банкиране.
Лихва по обикновенна дебитна карта незнам дали някой предлага, но на Visa Electron има.
Аз съм доволен от FIB за сега... имам и обикновенна и visa electron при тях, никакви проблеми нямам. Но и все още не съм се възползвал от online банкирането им, щото 60лв за електронен подпис и предварителна заявка през интернет + още бумащина в офиса на FIB...
Всичките действат на принципа, ако теглиш от техем банкомат, пари не ти вземата.... Въпроса е какво става ако теглиш от чужд банкомат?
Например за ДСК, разпитавах на скоро и ми казаха, че ако не е от банкомат ДСК ти вземат 75ст. за услугата... от друга страна пък ДСК имали много хубава системата за online банкиране.
Лихва по обикновенна дебитна карта незнам дали някой предлага, но на Visa Electron има.
Аз съм доволен от FIB за сега... имам и обикновенна и visa electron при тях, никакви проблеми нямам. Но и все още не съм се възползвал от online банкирането им, щото 60лв за електронен подпис и предварителна заявка през интернет + още бумащина в офиса на FIB...
Последна промяна от Lizard на Пон 01 дек 2008 13:30, променено общо 1 път.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
http://banki.start.bg/#b_13842
ей тука има препратки към повечето банки в БГ...
просто трябва да се поровиш малко
ей тука има препратки към повечето банки в БГ...
просто трябва да се поровиш малко
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- knight-errant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Служебната ми карта е в ПИБ.Не съм доволен и поради тази причина се прехвърлих в тази банка и вече 9 години почти ползвам техните услуги за абсолютно всичко, което ми е необходимо.Нямам и никога не съм имал оплаквания от некоректно отношение и пр. и пр.В последствие почти цялото ми семейство започнаха да използват нейните услуги и сега бихме могли да кажем, че това е Семейната ни банка.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”