Опитаха се да ми откраднат колата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
Опитаха се да ми откраднат колата
Колеги,днес излизам към обяд и тръгвам да се качвам в колата. Отключвам и нещо не е наред....централното не работи. Помислих си паднал ми е акомулатора...не не беше. Погледнах по-внимателно и видях,че уплатнението отвън на прозореца го няма и има следи от бъркане. Успяли са само да преебат централното....което не знам как е станало,защото отварях вратата и на механизма нищо му нямаше. Не знам и как да го оправя. Също така тъпаците са си отнесли уплатнението с тях,та сега и уплатнение трябва да търся. Чудя се да подам ли сигнал в полицията,защото не знам те какво ще направят.
Според мен или са били некадърни или някой ги е прекъснал..... не знам.
Според мен или са били некадърни или някой ги е прекъснал..... не знам.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Аз съм чувал че централното става да се отключи със топче за тенис на маса.Значи пробива се една дупка с игла на топчето и точно тая дупка се слага на ключалката и после от другата страна на топчето рязко се забожда иглата пак и би трябвало да се отключи.Аз не съм виждал как става но един приятел е видял да го правят някъде 

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
а така ти си го чувал.....а виждал ли си механизмите на колата ? А знаеш ли, че вакумната машинка няма нищо общо и дори няма допирни точки с ключалката ?Golf_Diesel_ написа:Аз съм чувал че централното става да се отключи със топче за тенис на маса.Значи пробива се една дупка с игла на топчето и точно тая дупка се слага на ключалката и после от другата страна на топчето рязко се забожда иглата пак и би трябвало да се отключи.Аз не съм виждал как става но един приятел е видял да го правят някъде
- Golf_Diesel_
- Masserati
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Golf_Diesel_ написа:Аз съм чувал че централното става да се отключи със топче за тенис на маса.Значи пробива се една дупка с игла на топчето и точно тая дупка се слага на ключалката и после от другата страна на топчето рязко се забожда иглата пак и би трябвало да се отключи.Аз не съм виждал как става но един приятел е видял да го правят някъде
По принцип си има начин да се отвори с топче за тенис на маса, но определено не е така както си го описал

- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Golf_Diesel_ написа:Аз съм чувал че централното става да се отключи със топче за тенис на маса.Значи пробива се една дупка с игла на топчето и точно тая дупка се слага на ключалката и после от другата страна на топчето рязко се забожда иглата пак и би трябвало да се отключи.Аз не съм виждал как става но един приятел е видял да го правят някъде
Със стик за голф мисля,че ще е много по-лесно колега.Просто чупиш джама с осми номер стик например,отваряш си отвътре и влизаш.
P.S.Сложи ли синята лампа в купето?

Сори за спама,но не можах да се стърпя.
- Golf_Diesel_
Върни се в “ОФФ-Топик - други”