Какво ми се случи днес! :S

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
lyubeto
Автомобил:
Двигател:

Какво ми се случи днес! :S

Мнениеот lyubeto » Съб 06 дек 2008 22:56

Към 8 без 20 правя ляв завой от бул. Васил Левски посока Орлов мост и се нареждам в най-лява лента и си чакам. Както знаете всички колата лятото беше крадена бях писал, та както си седя бавно гледам в другото платно се движи патрулка на аварийни и както видя голфа спряха движението слезнаха почнаха да ми викат документи да им дам и да викат като луди. Накараха ме да спра колата на тротоара и почнаха да ровят навсякъде по колата. Тя е свалена от издирване нямам никакви проблеми. Държаха се през цялото супер арогантно държаха ме отвън и понеже днес ходих до театъра Иван Вазов да дам дрехи за деца в нужда "ти какво си правил там с кой беше" 100 пъти ме питаха дали съм бил задържан, защото съм присъствал в техните регистри, а аз никога не съм бил задържан и накрая след 20 мин ми записаха мобилния номер(незнам дали имат право) провериха дали е той и ме пуснаха като репликата на единия полицай беше "внимавай ще следиме колата постоянно"! Пристенявам се и искам да попитам дали според вас всичко е наред или има място за притеснение!

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Съб 06 дек 2008 22:59

Не знам историята какво е крадено на колата, предполагам на теб са ти я откраднали и са ти я върнали ?
Ако е така - не виждам никакъв повод за притеснение, щом ще я следят, още по-добре за теб - трудно ще е навие някой да е открадне пак mhihi

Потребителски аватар
lyubeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubeto » Съб 06 дек 2008 23:09

еми бяха я откраднали за 2 месеца, но сам си я намерих без помощ от полицията просто беше супер стряскащо и то след 4 месеца вече!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Съб 06 дек 2008 23:14

lyubeto написа:еми бяха я откраднали за 2 месеца, но сам си я намерих без помощ от полицията просто беше супер стряскащо и то след 4 месеца вече!

Добре де, не обясни ли на кукитата, че колата е била крадена и си си я намерил и си ги уведомил за това?

Потребителски аватар
lyubeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubeto » Съб 06 дек 2008 23:22

всичко им обясних как съм си я намерил как са идвали следователи отпечатъци всичко как съм ходил специално да провера дали е свалена от издирване, обяче тия викаха стой до колата да те виждаме може да се наложи да те затвориме за 24 часа с колата и такива, а аз закъснявах за работа и даже не ми даваха да се обадя по телефона!

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Съб 06 дек 2008 23:32

Ти заради тази процедура знаеш ли къв панайр може да вдигнеш?
Първо, че колата си в втоя, всичко документи са наред и не си бил в нарушение, а ако се наложи и четвърто за държанието на униформените.
Просто трябва да си знаеш правата, и няма нужда да ми казвате сега неща от рода "Абе те са полицаи какво ше им кажат или направиш" , е има доста неща, които има да се направят.
А тези полицайчета, най вероятно са били новобранци и жадни за служба и са в екшъна денонощно, затова са постъпили с теб така, може би.
Според мен няма място за притеснение, но наистина психически е кофти.

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Нед 07 дек 2008 0:01

Ако колата ти е тази под аватара ти--не се и съмнявам че са ти се направили на мъже представителите на реда.Преди време нали се сещате за онова ламборджини което беше паркирано на пешеходната пътека--проверката трая около 13 секунди.Полицая сигурно после е бил наказан дисциплинарно и лишен от 13-та заплата.
Та затова свиквай--поне докато си купиш по-представителна кола.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 07 дек 2008 0:03

Жалба до военна прокуратура за злоупотреба със служебно положение, превишаване на права и т.н. Това естествено ако си им запомнил имена, номер на патрулката и т.н.

Потребителски аватар
StanTheMan
Автомобил:
Двигател: AFT
Контакти:

Мнениеот StanTheMan » Нед 07 дек 2008 0:27

Добре де колега, да не искаш да ми кажеш, че ей така както си караш сред милионите коли в София с твоята кола, която е сред стотиците откраднати и куките са се усетили, че тая кола е крадена и са те спрели...
ако е така наистина съм много впечатлен, че куките знаят всички крадени коли на външен вид :screwy
особено, ако става въпрос за голфа от гаража ти - да не ми се обидиш, но си изглежда като страшно много такива по улиците
определено интересна случка :?

Потребителски аватар
lyubeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubeto » Нед 07 дек 2008 0:28

propparo чета вече няколко от твойте изказвания и извинявай ама никак не ми харесва как се държиш колата е с доста подобрения от това на аватара и съм сигурен че изглежда може би по-добре и от твойта. Не искам да се заяждаме не е тук мястото, не мисля че всеки може да си позволи такава кола за каквато говориш иле не е така!

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Нед 07 дек 2008 0:31

lyubeto написа:еми бяха я откраднали за 2 месеца, но сам си я намерих без помощ от полицията просто беше супер стряскащо и то след 4 месеца вече!

Ето тук е причината за проблемите сполицията.....не казваш всичко.....

Потребителски аватар
lyubeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubeto » Нед 07 дек 2008 0:32

казах го и на другия колега колата изглежда по съвсем друг начин и мога да ти кажа, че се забелязва от далече и точно както си седях в задрустването стана даже си мислех за един приятел именник да му честитя именния ден. Дори самите полицаи почнаха много си я "натокал тая бигачка" им бяха думите колко ти струват стоповете и такива неща! а това че съм я снимал мръсна и колата на снимката е от преди 3 години не означава нищо! Пак казвам питам просто човешки не очаквах, че ще почнете как ти изглежда колата! Нека се сложи :lock: на темата, за да не се почва с безмислените думи! БЛАГОДАРЯ на колегите които ми влезнаха в положението и приятни празници!

Потребителски аватар
lyubeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubeto » Нед 07 дек 2008 0:35

lyubeto написа:
еми бяха я откраднали за 2 месеца, но сам си я намерих без помощ от полицията просто беше супер стряскащо и то след 4 месеца вече!

Ето тук е причината за проблемите сполицията.....не казваш всичко.....

В какъв смисъл не казвам всичко!

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 07 дек 2008 0:36

Все пак всичко се е разминало :)
Единственото ми рационално обяснение е, че на куките бавно им опреснява системата и докато се задвижат нещата някои униформени с руски реотани са те сгащили погрешно.
Тури си ги на швепса, карай си колата и си свиркай ;)

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Нед 07 дек 2008 0:41

groznika написа:Все пак всичко се е разминало :)
Единственото ми рационално обяснение е, че на куките бавно им опреснява системата и докато се задвижат нещата някои униформени с руски реотани са те сгащили погрешно.
Тури си ги на швепса, карай си колата и си свиркай ;)

:да:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”