Става въпрос за следното - някой дали има познат нотариус,който да може да отдели да кажем сумарно час или два от времето си за една сделка - продажба на два автомобила.
Проблемът е,че единия човек е доста зает и не може да си позволи времето да седи при нотариуса докато оформим сделките за продажбата.Та затова питам ако някой има познат да се свържа с него,да подготвим всички документи и да отидем до офиса на въпросния за да се подпише и.....това е.Разбира се ще си платя каквото струва услугата и допълнително каквото трябва за разкарването.
Става въпрос за петък 12.12 сутринта между 10 и 12 часът.Мястото на сделката е Княжево.
Друга информация не мисля,че е необходима.
Поразпитах доста нотариуси,обаче са заети доста и не им се занимава с подобен род сделка а на мен ми е необходимо да я осъществя във възможно по-кратък срок.
Предварително благодаря!
Нотариус,който да може да отиде на място за сделка в София?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
И да е в друго време няма да е проблем разбира се ама все пак въпроса ми е по-скоро принципен дали въобще е възможно да стане....ако е възможно ще се договорим нещо и за по-късен час без да е проблем.
Иначе ясно,че няма да иде лично да се занимава - пращат си помощниците да се занимават ама мен и това ме устройва.
Намерих двама и съм им пуснал запитване пък да видим какво ще ми отговорят.
Благодаря все пак!
Иначе ясно,че няма да иде лично да се занимава - пращат си помощниците да се занимават ама мен и това ме устройва.
Намерих двама и съм им пуснал запитване пък да видим какво ще ми отговорят.
Благодаря все пак!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”