Колеги,
за коледната украса на съботния банкет е необходимо да се намери помпа за надуване на балони.
Проблема е, че съм виждал по азлични празници да с е ползват такива електрически помпи, но за оставащите 3 дена нямам идея от къде може да ползваме така.
Идеи се приемат всякакви.
Помпа за балони
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
компресорче за кола/на 12 волта постоянно/ може за захранване да ползваш зарядно за кола или акумолатор,ще надуе доста балони преди да издъхне
или
старите руски прахосмукачки"ракета"
дето може да им се завива маркуча от другата страна и става пак кат компресор за надуване-на 220 волта е
или
ръчна помпа или крачна помпа-хем украса хем фитнес
или
да си вземеш бутилка със сгъстен въздух
или
старите руски прахосмукачки"ракета"

или
ръчна помпа или крачна помпа-хем украса хем фитнес
или
да си вземеш бутилка със сгъстен въздух
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
R@do написа:hooligans написа:аз имам ръчна , ще я донеса
това за сега ай е вариянта. С Добри ще отидем там малко по рано за да се дооправят нещаат.
Аз пък ви съветвам да се обадите на бай ваското1 и да идете с джипа и още една или две коли до гаража и да си надуете каквото ви е кеф на компресора (стига големия брат да няма нищо против)

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
и после да го турат и него у багажника, че нещо май се е отцепил от колективаgroznika написа:R@do написа:hooligans написа:аз имам ръчна , ще я донеса
това за сега ай е вариянта. С Добри ще отидем там малко по рано за да се дооправят нещаат.
Аз пък ви съветвам да се обадите на бай ваското1 и да идете с джипа и още една или две коли до гаража и да си надуете каквото ви е кеф на компресора (стига големия брат да няма нищо против)

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
XpacTa написа:Помпа за балони - ръчна - в комплект с някакво количество балони съм виждал в Jumbo на бул. България (под Billa) срещу скромната цена 10 лв. За съжаление беше само с един вид балони.
Подобна помпа, но за 12 лв - в магазин за украси с балони на края на бул. Джеймс Баучър.
Имах такава. Напомпа 10 балона и се счупи. Заеби я
Върни се в “ОФФ-Топик - други”