Видяхте ли новия лик на датата?
Какво мислите за новия Обновения сайт?
Според мен скоро ще мине в небитето. Както новинарски сайт е. Пълна боза. Има неща, който ме карат да се съмнявам в това но...
Надявам се да греша. Беше хубав сайт.
ПС:
Темата "надНис под аватара" може да я изтрият модераторите. Не ми е изобщо до трупане на мнения за надпис под аватара. Мога да пиша по около 50 нови теми за денябез да мисля много много(само да имам време и ентусиазъм) и модераторите няма да имат причини да ги трият и заключват(освен че съм ги писал аз), но не е там въпроса.
Признавам, че съм задавал глупави въпроси в темите. Но всяка тема, която съм пускал е по конкретен проблем, на който не знам решението, а не както доста от темите - тъпи и безсмислени(в ОФФ ТОПИКА най вече), има и полезни, но и доста боклук, незаключен при това.
Например "въпроса ми за помпата на моното"(диалог с Winner 25) - прост с елементарен отговор, но до тогава не се бях занимавал изобщо с такъв сорт двигатели, а инфото ми беше наложащо.
Така че и да се трие темата за надНиса ще е по-добре за мен(имам претенции ако не друго, то поне да съм грамотени ме дразнят дори собствените правописни грешки) и "ми дреме" за броя на мненията ми. Трили са ми доста - без причина бих писал, без желание да влизам в конфликт с когото и да било.

Дата.бг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дата.бг
velinsl написа:Според мен скоро ще мине в небитето.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”