Търся ученици от гимназията за чужди езици и култури! ВАЖНО!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Търся ученици от гимназията за чужди езици и култури! ВАЖНО!
Колеги, вчера е имало голямо премеждие вкъщи, в което са участвали малката ми дъщеря и тъща ми! Наложило се е няколко ученици от гимназията за древни езици и култури да разбият две врати и да влязат, за да помогнат. Били са няколко момчета и момиче около 10ти клас, но ситуацията е била много сложна и тъща ми не е успяла да ги запомни или да ги почерпи. Затова АЗ искам да ги намеря и да ги почерпя, защото без тях не ми се мисли какво би могло да се случи. Моля Ви, ако имате познати в тази гимназия- попитайте, все някой е чул нещо и ще знае за моята случка от вчера следобед! Искам да им се отблагодаря! Ще отида и до гимназията, но съм на работа и ми е сложно. А такива постъпки ми доказват, че все пак има надежда за България и има човеци сред хората!
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Имаш право, но от тези 500 човека, само тези, които наистина са били, ще знаят подробностите в детайли...
Мисълта ми беше, че всеки си има лични, семейни и всякакви други проблеми и не винаги иска да ги сподели публично,
или споделя, само пред определени хора.
Така, че търси колегата на ЛС.
Хубавото в случая, каквото и премеждие да се е случило, е че има деца, различни от тези дето гледам всекидневно по телевизията и срещам по улиците,
с постъпки достойни за пример и благодарност...
... явно има някаква надежда.

Мисълта ми беше, че всеки си има лични, семейни и всякакви други проблеми и не винаги иска да ги сподели публично,
или споделя, само пред определени хора.
Така, че търси колегата на ЛС.
Хубавото в случая, каквото и премеждие да се е случило, е че има деца, различни от тези дето гледам всекидневно по телевизията и срещам по улиците,
с постъпки достойни за пример и благодарност...
... явно има някаква надежда.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”