Здравейте колеги Да ви се похваля Най-накрая ме взеха в казармата (28.09) в Плевен и вече от две седмици съм разпределен в София и то в Гвардията Скоро време ще ме виждате пред Президентството ))
Jerom,абе не съм таквоз момче бе .Ако бях нямаше да ме вземат в казармата шото на прегледа те карат да разтвориш бузки и като ти е разхлабена халката си седиш вкъщи.
колега кажи как беше в ШЗО - Плевн???аз съм родом от Плевенъ д'ге и само готини неща чувам за ШЗО-то и на оградата "каките" викат : "2 лв -свирка"
а малко спам- айде някой да помага да се оттърва от казарма ???
някой доктор няма ли тука???дето иска да му напълня джоба или някой военен??? ще има мн Beer Guin bowdown ако ме оттървете да не ходя в казарма
аз имам малко връзки-за това къде да си избера предполагам ще си избера(предполагам Долна Митрополия),но ми се иска да се оттърва изобщо да не ходя...
а и аз съм висшист и ме чакат само 6 месеца-като го одаря 3 месеца бонични-ходи ме търси:)
но пак отправям апел- някой да ме оттърве от казарма а от мен ще има Beer Beer Beer
Screwy lol вместо да си бачкам нещо и да си изкарвам парички ще хода аз да мръзна и да ме карат да търча като ненормален ХА ХА нема да стане то верно че са е една каарма...ама нема сми...