Видял ли е някой полицай или кат-аджия с колан?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Видял ли е някой полицай или кат-аджия с колан?
Колеги от доста време наблюдавам нашите органи на реда и се чудя-те трябва да дават пример на нас обикновените шофьори да слагаме колани както в цивилизованите страни.откакто ми дойде това в главата май не съм видял някой от тях с колан.а Вие?
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
niksi прав си
но неможе хората който следят дали се спазва закона да не го спазват!!!
най-малко за пример
да не говориме поне от срам...
любимото ми е да видя кука да кара патрулка без колан говорейки по телефона и да изпреварва на забранен участък (това за малко не го снимах бях хванал само багажника на колата....
най-малко за пример
любимото ми е да видя кука да кара патрулка без колан говорейки по телефона и да изпреварва на забранен участък (това за малко не го снимах бях хванал само багажника на колата....
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DragoCL написа:това за малко не го снимах бях хванал само багажника на колата....
Добре, че не си успял да го снимаш, че после кво ще става.
Ще постнеш снимката в нета? нали ще ни подгонят после с тия стикери на клуба.
Аз от кога се каня да ги снимам и колко пъти на ден ги виждам в нарушение, ама засега си мълча щот сме в гадна полицейска държава и то не щот някой ни я е направил такава, ами щот самите ние сме такива хора.

Няма такъв дето да смее да им направи забележка. Всеки се ежи зад клавиатурата а като застане срещу тях прави мили очички.

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DragoCL написа:за стикерите на страничните стъкла нищо немогат да кажат
ама нищо!
мисля че и за задното е така
все едно ги затъмняваш същатата работа...
Драго май нещо не ми схващаш мислите

Първо ако ти ги снимаш полицайте в нарушение и го постнеш, доста хора ще вземат пример и ще направят същата работа. После куките ще подгонят всички голфаджии или нещо такова просто давам пример.
Второ бъди сигурен, писал съм го и преди че всички надписи независимо дали са на стъкла или ламарини по колата трябва да са изрично упоменати при подаване на документи за талон на колата./няма да питам колко са с такива талони/

- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пак ли се оплаквате бе народе. Май полицайте са ви трън в очите на всички. Не ги гледайте те как карат - огледайте се във себе си.
Има ли значение кой слага и кой не, всеки кара както иска като съответно си носи последствията от това.
Има ли значение кой слага и кой не, всеки кара както иска като съответно си носи последствията от това.
и да се гледам как карам полза няма май.Едно ще кажа като влизам или излизам от софия задължително се лепвам зад някой камьон.защо ли?
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DragoCL написа:niksi прав си
най-малко за пример
любимото ми е да видя полицай да кара патрулка без колан говорейки по телефона и да изпреварва на забранен участък (това за малко не го снимах бях хванал само багажника на колата....
Стига плюете по полицаите бре ...

В закона пише, че полицаите могат да карат без колани и патрулките могат да минават , ако се наложи, и през забранени участъци...
Хайде сега сега пак се нахвърлете върху мен и ме изяжте с парцалите , че защитавам полицията...ама говорите наизуст...
Слагането на колан спасява живота на водача, а не спасява от глоба - запомнете го

Последна промяна от Li4o на Пон 12 дек 2005 22:30, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”