тази сутрин 9:30 кола удря сестра ми на светофара на Лесо Техническия университет. Тя е пресичала на зелено, а оня не е спрял и я преметнал през капака. Да благодаря на бог, че е жива и здрава и се е разминала със синка на кракът и уплах. Шофьора е спрял и и се развикал къде и как пресича От шок-а не е запомнила нищо, нито номер нито марка и модел на автомобила. Моля да разпитате за евентуални свитедели които са били на мястото, за да ми дадът повечко информация. Благодаря Ви предварително
Наблизо има заложни къщи, оръжейни магазини, а не знам и на самия светофар дали не сложиха скоро камера. Виж дали можеш нещо по тази линия да направиш.
Леле, колко сме зле, има ли значение кой е виновен! В такава ситоация трябва да си помагаме! Как може да кажеш на пешеходеца каде ходиш, той си е в правото, дори да пресича и на червено. Майка им дърта и куковиците, заради такива селяци сме на това диридже.... Пипнат ли го, яко бой, никаква полиция
има камера на светофара доколкото си спомням, има продавач на вестници... дано някой се отзове баси и държавата баси много съжалявам, слава Богу, че е бил малкия дявол
сега се връщам от оглед. Няма камери там които да виждат каквото и да било. Жената от бутката която е точно на светофара ми каза "така лиии, и кво е станало?" Питах и шофьорите на маршрутките, обадиха се по телефоните хората на тези които по това време е трябвало да са там, но никой нищо нито е чул нито е видял. Надявам, се че от някъде ще се намери тоз хубосник. Па и се кара бе
п.п. Става дума за пешеходния светофар точно на вохода на Лесо Техническия Благодаря ви на всички