Обращам се към всички колеги за да ви са по-добри коледните празници и дядо Коледа да ви изненада с нещо Приятно имайте си едно на ум

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!!!

rumentz написа:Аз съм въпросният пострадал колега от по долният пост.Първо да изкажа благодарности на хората отзовали се на помощ и най вече на Явката за навременната намеса-човече поканата за бира все още е в сила.Та на въпроса стъкло от В3 става за В4 със сигурност.Цените са от 50-150 в моргите в Люлин.В автостъкла Кобра не са ги зареждали скоро-пък и цена около 300лв как ви се вижда.Следователите от 9 рпу казаха че моята кола е 3тият разбит пасат за последните 24 часа на територията на Люлин като целта на крадците е машини и инструменти.Имало и разбит бус с машини Бош за над 3000 лв.Та колеги с Пасати-Препоръчвам ви да си прибирате ценните неща от бегажниците и да оставяте кората на багажника отворен да се вижди какво има вътре.А иначе радиото барабар с панела си стоеше непокътнато.Извинете ме за дългите словоизлияния но в момента се напивам от мъка а утре отивам да си купя пистолет за да карам копеленцата да се нас...т от страх
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта