Внимание колеги празниците са жътва за апашите!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
radinski
Автомобил:
Двигател:

Внимание колеги празниците са жътва за апашите!

Мнениеот radinski » Сря 24 дек 2008 11:59

Днес сутринта си открих колата с разбит прозорец.Не това си поисках от дядо Коледа :cry: За щастие абсолютно нищо не са откраднали.Явно нещо ги е стреснало.Та си помислих ,че както снощи аз бях на коледен банкет, така и следващите няколко дни ще съм далеч от мисълта за колата ми долу на паркинга и не бих чул алармата.(За Бургазлий това става на паркинга на Поморина пред хотел "Мираж")В този район има денонощна аптека от която малките дрогички си взимат спринцовки и като не им стигнат паричките си търсят по колите ни.
Обращам се към всички колеги за да ви са по-добри коледните празници и дядо Коледа да ви изненада с нещо Приятно имайте си едно на ум :wink: (И не само по празниците)
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!!! love.vw

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 24 дек 2008 12:04

Пак е малкото зло, по празниците гадовете тръгват по апартаментите :idea:
Аз за това като си бих камшика от София съм взел всичкото скъпо с мен си, останали са 2 телевизорчета от на хитлер абитуриентската :)

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Сря 24 дек 2008 12:32

кофти случка, колега. оправяй прозореца и не си разваляй празниците заради некви парцали

Потребителски аватар
PESHERLAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PESHERLAN » Сря 24 дек 2008 12:59

kacho написа:не си разваляй празниците заради некви парцали

Така е!!!Нека си мрът от болестта идиотите мръсни!! :evil:

Потребителски аватар
sa6odinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sa6odinov » Сря 24 дек 2008 14:15

Явно им почва жьтвата.и аз на 23 осьмнах с разбит прозорец.

ralli art
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ralli art » Сря 24 дек 2008 16:25

Започна преди 2-3 дни :( Към 2 следобед намерих Поли със напълно строшено задно стъкло на улицата между УНСС и НСА...

Потребителски аватар
The^Maniac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The^Maniac » Сря 24 дек 2008 16:27

И на мен вчера сутринта ми бяха счупили прозорец. Нищо не бяха взели. Преди 4 месеца ми бяха счупили 2 прозореца и липсваше само панела на касетофона (баси как ме е яд, че го забравих).

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Сря 24 дек 2008 17:35

Е,на нас с колегата ни разбиха другата кола (така наричната служебна) и ни извлякоха инструменти за около 2000лв онзи ден в Младост 2.....предполагам,че не е случаино защото липсват само инструментите - нито радио е пипано,нито едни удължители,нито разни крепежни елементи - точно и конкретно инструменти.
Опитали са се да отворят багажника (той не е към централното) ама са счупили вътре ключ (някакъв) и не са успяли.
тогава вече са разбили предната врата (ключалката е здрава ама централното не работи и не съм я разглобявал още да гледам защо) и са отворили през нея задната,свалили са задната седалка (комби е) и оттам са измъкнали всичко (два куфара с дребни инструменти,един перфоратор почти чисто нов,един винтоверт на 2 месеца).
Колата има аларма (никой нищо не е чул или видял а акумулатора беше умрял от виене на алармата заради отворените врати).Полицаите дойдоха,огледаха я,казаха,че няма смисъл да свалят отпечатъци понеже им било студено,дадоха ни някакво там листче да опишем случая и какво липсва и....толкова.Ама в БГ е така.Нас ни нямаше сумарно около 3-4 часа около колата (действието се развива сутринта към 7-8 ).
Весели празници и се пазете!

rumentz
Автомобил: VW PASSAT
Двигател: AEK
Контакти:

Мнениеот rumentz » Нед 28 дек 2008 9:00

rumentz написа:Аз съм въпросният пострадал колега от по долният пост.Първо да изкажа благодарности на хората отзовали се на помощ и най вече на Явката за навременната намеса-човече поканата за бира все още е в сила.Та на въпроса стъкло от В3 става за В4 със сигурност.Цените са от 50-150 в моргите в Люлин.В автостъкла Кобра не са ги зареждали скоро-пък и цена около 300лв как ви се вижда :roll: .Следователите от 9 рпу казаха че моята кола е 3тият разбит пасат за последните 24 часа на територията на Люлин като целта на крадците е машини и инструменти.Имало и разбит бус с машини Бош за над 3000 лв.Та колеги с Пасати-Препоръчвам ви да си прибирате ценните неща от бегажниците и да оставяте кората на багажника отворен да се вижди какво има вътре.А иначе радиото барабар с панела си стоеше непокътнато.Извинете ме за дългите словоизлияния но в момента се напивам от мъка а утре отивам да си купя пистолет за да карам копеленцата да се нас...т от страх :rocketwhore

П.С.Пистолета вече си го купих-голям като на робокоп,и сега спя с него под възглавницата иси стрелям за удоволствие около блока.

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Нед 28 дек 2008 11:34

На мен пък някой се е опитвал да ми открадне предния десен мигач. Карам си по магистралата, спирам да заредя и бензинджията вика - я - той мигача виси - само на кабела се държеше. Наглецът беше счупил две от щифтчетата, за които се захваща мигача, и явно е решил, че не му трябва в това състояние. Лепнах го и мисля, че стана - иначе нищо му няма - бачка си като пич.
Почва да се усеща кризата май- тоя мигач е не повече от 10 лева - баси мизерабълите! :evil:

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Нед 28 дек 2008 12:34

[/quote]П.С.Пистолета вече си го купих-голям като на робокоп,и сега спя с него под възглавницата иси стрелям за удоволствие около блока.[/quote]
Психопат :D

geno77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот geno77 » Нед 28 дек 2008 12:46

и аз тази сутрин осъмнах със счупен прозорец.преди около месец ме бяха ударили отзад и доста време карах с наилон вместо прозорец,преди 5 дни го смених и днес,пак счупен :( но това не ми е главната болка,като установих липсите ми се дорева :cry: всичките ми въдици и риболовни такъми ми БЯХА в колта,плюс телевизорчето от таблото и панела на двд-то :cry: и само като си помисля с колко мъка си отделях от заплатката,и с колко любов съм си купувал и поддържал въдичките,малиииииииииииии :cry: ЕДИН ЩЕ УБИЯ,ДРУГИТЕ ЩЕ ИЗМРАТ ОТ СТРАХ :evil:

Потребителски аватар
Dorian
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHF

Мнениеот Dorian » Нед 28 дек 2008 15:33

Аз осъмнах без 2-те капачки на джантите тази сутрин :evil: :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”