Искам с тази тема да изкажа огромната си благодарност към колегата
proshev. Одавна трябваше според мен да пусна тема за този човек, който ми е помагал в какви ли не ситуации, като истински приятел

Не веднъж е идвал да ме дърпа или пък да ми услужи с крик, като аз нямах

А ако почна да изреждам за колко работи по колата ми е помагал, ще си изтъркам копчетата на клавиатурата. В работно време е излизал да ми оправя стоп-машинка или пък да ми смени накладки, аз такива неща няма как да ги забравя някога! Но темата вече я пускам поради съвсем друга причина, случи ми се ПТП и още на същия ден той дойде да издърпаме колата, като се съгласи да я правим в на баща му сервиза. Благодарностите са за него и за баща му, които няма значение, че бяха празници не спряха да работят по колата, само и само да е готова по скоро. Решихме със сглобяването на голфа, да го направим и по красив от преди, лятото голфа на Прошев мина по същия път и той прави моя също с толкова мерак и внимание колкото и неговия. С две думи мерси много за това, че ми направи голфа като неговия, а за цените какво да ви кажа -> коледен подарък !!!
Благодарности и на bomber, hertz, че се опитваха да помогнат с каквото могат след птп-то.
Благодарности на BoromiR, за всичко с което ми помага покрай колата и за това, че отсъства от лекции само и само да дойде сутринта преди огледа на каското в студа да разглобяваме предницата на колата.
Благодарности на brembo, че се скъса да ме разкарва докато бях без кола да ходим от единия край на София до другия не веднъж
Благодаря и на bate tony за авточастите, точен е, а за цените проверете сами, колко са добри
Благодаря и на Zlata_Kifla, че още в същия ден в който и пойсках фарове ми ги донесе до вратата
Благодаря също на santo_trafficante за съдействието с автокаското.
Незнам какво повече да кажа, повечето колеги сте големи пичове и истински приятели, всичко най-хубаво ви желая може да разчитате на мен за всичко, весели празници