Колкото и компетентните органи да се стараят да ни държат в информационно затъмнение, в малка България скрито-покрито няма! Оказа се, че за единият от убийците на Стоян Балтов, Александър Данаилов това не е първото убийство.
Не знам дали си спомняте пияният младеж с луксозния двуместен мерцедес, който премаза жестоко 20-годишната Зорница Александрова пред пицария “Нова Верона” в Младост в началото на март тази година. Това е същият този Александър, който в края на годината уби още един млад човек.
Интересно е, защо е на свобода, след като прегрешенията на младежа са известни на полицията? Колко ли е платено за да се потули случая? Прав е Станимир като се страхува да посочи убийците. И с пълно право, като знае възможностите на т.нар. правосъдна система. Нали утре отново ще пуснат същите тези убийци и ще решат да поправят грешката, че са го оставили жив и ще го пратят набързо при Стоян. В държава без закони всеки се страхува за живота си
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=10482
Интересно защо никоя от телевизиите не сподели това? Или аз съм пропуснал?
Егати, да убиеш пиян човек на пътя, да не му поногнеш, да се скриеш, да лъжеш че са ти откраднали колата а след няма и година пиян да убиеш друг. А защо медиите мълчат? Колко влиятелни са мама и татко и какъв изрод за отгледали?