Online поръчка от техномаркет как става?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
Online поръчка от техномаркет как става?
Някой пробвал ли е тая работа с поръчването онлайн от сайта на техномаркет и как става доставката?Гледам има наложен платеж,банков път и с банкова карта,аз примерно искам с наложен платеж ама колко ще ми излезе доставката ?

- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
MiroslavStanchev
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
http://www.technomarket.bg/howto.php
ебаси, написали са го като за пълни олигофрени и пак не е ясно..
Относно това колко ще ти е доставката - бас ловя, че ще ти покажат каква е крайната сума преди да потвърдиш поръчката
П.П. Още в кошницата си пише:
+ цена за доставка: 10.00 лв.
Относно това колко ще ти е доставката - бас ловя, че ще ти покажат каква е крайната сума преди да потвърдиш поръчката
- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
Това съм ги видял.. поръчката е направена до 1,2 работни дни трябва да е тук и ще пиша отново!ISRalien написа:http://www.technomarket.bg/howto.php
- ZEDYCUS
- Автомобил: VW Sharan 1_9 TDI
- Двигател: AUY 2001
- Контакти:
re
Колега скоро купих ЛСД -монитор от тях (преди 2 месеца)доставката е 10 лв с Еконт Експрес (аз съм в Пловдив -поръчката беше от София)платих с кредитна карта .Всичко беше точно ,дойде за 3 дена .Но самата поръчка през сайта отне много време ,по едно време мислех , че ми се скапал комютъра. 
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
При тях има друг лош момент,който ги бави доста.Много пъти ми се е случвало да видя,че нещо го имат на склад в сайт-а им.За един хладилник даже се обадих да попитам - имало незнам си колко бройки хладилници....организирах познат с бус и т.н. да го взимаме и като отидохме се оказа,че в цяла София из магазините им няма нито една бройка от този модел,за който ми казаха,че по складовата им програма имало десетки такива.Та....обесниха ми,че видиш ли не изписвали всичко от складовата навреме ами в края на деня и затова така ставало....как така за половин ден някой купи десетина и повече хладилника точно от този модел не ми стана ясно.
Преди няколко месеца беше същото с друга стока,не помня вече каква а днес беше същото с пресата за коса,която исках да взема като подарък - отново се обадих и имаха колкото искам - исках само една ама разбира се си тръгнах оттам без нея.
При on-line заявката вероятно могат да докопат стоката от друг магазин някъде из BG и да скалъпят нещата и вероятно за това някои неща се бавят по ден други по 3-4 ама.....знам ли.
Весели празници!
Преди няколко месеца беше същото с друга стока,не помня вече каква а днес беше същото с пресата за коса,която исках да взема като подарък - отново се обадих и имаха колкото искам - исках само една ама разбира се си тръгнах оттам без нея.
При on-line заявката вероятно могат да докопат стоката от друг магазин някъде из BG и да скалъпят нещата и вероятно за това някои неща се бавят по ден други по 3-4 ама.....знам ли.
Весели празници!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”