Гоблени Пазар
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
Гоблени Пазар
Здравейте колеги! Знам, че в един предимно "мъжкарски" форум може би няма място такава тема, но случайно да знаете някакви онлайн гобленарски борси или пък да познавате хора, които да се занимават с покупко-продажба на гоблени. Истината е, че майка ми шиеше до сега за хоби (над 50 има вкъщи в рамки по стената), а сега просто иска и да го превърне в начин за изкарване на допълнителни доходи. Благодаря ви предварително !
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Колега... няма да прокопсате с този "бизнес".
Гоблените са доста трудоемки за изработване а парите които ще ви дадат за тях са направо жалки.
Не си струва да си го помисляте дори.
Например бабичките с покривките пред Александър Невски купуват такива неща, но повярвай ми ще ти предложат по-малко пари от колкото струва гоблена чисто нов без още да е избродиран
Майката на съпругата ми имала и тя идеята за допълнителни доходи чрез изработка на гоблени и след щателно проучване на пазара се е отказала...
За жалост добър пазар на подобни стоки има предимно зад граница...
Гоблените са доста трудоемки за изработване а парите които ще ви дадат за тях са направо жалки.
Не си струва да си го помисляте дори.
Например бабичките с покривките пред Александър Невски купуват такива неща, но повярвай ми ще ти предложат по-малко пари от колкото струва гоблена чисто нов без още да е избродиран

Майката на съпругата ми имала и тя идеята за допълнителни доходи чрез изработка на гоблени и след щателно проучване на пазара се е отказала...
За жалост добър пазар на подобни стоки има предимно зад граница...
- ///HAMANN///
- Автомобил:
- Двигател: AFN
Върни се в “ОФФ-Топик - други”