Интернет доставчик във Варна?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Интернет доставчик във Варна?
Кажете читав, добри цени и добри скорости. Мерси за инфото!
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Интернетът във Варна е тежка тема. Качеството на услугата при различните доставчици зависи от квартала. Звучи странно, нали?
Аз съм на МНЕТ вече шеста година и съм доволен. Не е лан, а оптика. При мен и да вали и да трещи - нямам проблем. Недостатък е, че за да им станеш абонат трябва или да прекараш и кабелна към тях, или да плащаш бизнес план.
Алтернатива се явява БТЦ, но наскоро четох това:
Звучи несериозно.
Друго предимство на МНЕТ е 24 часа съппорт. Ама наистина. И в 1 сутринта съм и звънял и са ми оправяли проблема.
Имам познати, които от Интербилд минаха на БТЦ. Сметни ИБ колко е надеждно. Има и такива, които останаха, но стоят само заради ФТП-то с филми. Аз на това не му викам нет, защото ме боли фара, че имам филми онлайн, когато не мога да си проверч пощата и да си свърша работата.
Бягай от ССИ, който взимат от Сектрум Нет. Бягай и от последните ...
Аз съм на МНЕТ вече шеста година и съм доволен. Не е лан, а оптика. При мен и да вали и да трещи - нямам проблем. Недостатък е, че за да им станеш абонат трябва или да прекараш и кабелна към тях, или да плащаш бизнес план.
Алтернатива се явява БТЦ, но наскоро четох това:
Да спомена само.. При мен има проблеми с тока и като падне напрежението се рестарт и модема.. така че съм свикнал.. преди мн се ядосвах. Пробвах БТК, всичко беше тип-топ, но поради няква нестандартна шина на поста ми поддържах само 3-4МБита/сек. Реших да преустановя договора, казаха ми, че е изключение и не може да се замени (или просто не им се занимава) и без неустойки ги махнах. Други провайдъри в моя район - Акчелар няма. Принуден съм да съм към МиНЕТ майтапя се .. МНЕТ
Звучи несериозно.
Друго предимство на МНЕТ е 24 часа съппорт. Ама наистина. И в 1 сутринта съм и звънял и са ми оправяли проблема.
Имам познати, които от Интербилд минаха на БТЦ. Сметни ИБ колко е надеждно. Има и такива, които останаха, но стоят само заради ФТП-то с филми. Аз на това не му викам нет, защото ме боли фара, че имам филми онлайн, когато не мога да си проверч пощата и да си свърша работата.
Бягай от ССИ, който взимат от Сектрум Нет. Бягай и от последните ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”