Преди 2 седмици опит да трошене на шофьорска ключалка - с големи мъки пренареден патронник и всичко беше точно. Не бях сигурен къде е станало и почнах да я следя изкъсо колата.
Снощи я оставих, както винаги пред блока. Сутринта ставам и какво да видя - строшена другата ключалка на сол - не от водача, а на пасажера. След това явно не са успели да отворят вратата и са започнали да напъват вратата, явно с отверка. На мястото на напъването - почни на цялата врата бели петна от падането на боята. Супер грозна работа. След това не са успели и започнали да мъчат задно малко стъкло - двуврат е - от което пак олющена боя. Не са успели. След това задно стълко - цялото са започнали да го напъват и цялото е НА СОЛ. Освен цялото стъкло на сол, отстрани на напъването поредица бели петна от напъването. Явно Чак тогава се е включила алармата и от яд отгоре на тавана яко одраскана и отстрани между малкия прозорец и багажника 2 ужасно навътре в боята линии с отверката. Забравих да допълня, че през това време някой друг ми е свалял лайсната отстрани, която съм застопорил с винтове да не я крадат - свалени винтове и лайсната висеше на земята.... Направо незнам какво да правя