През 1997 никой не посмя да даде заповед на кучетата да нападат. Днес, благодарение на управляващата ни коалиция, отново ни е страх да си кажем мнението, да си покажем реакциите. Срам ме е да бъда част от това, чувствам се нищожен. Много добре ни представиха като кенеф: политически, България е точно това - турски кенеф с газопроводи.
Трябваше ли да се стига дотук? ЕС призовава пиявиците да си ходят, народът също, а в отговор - обвинения и бой. Писна ми да бъда част от това и за пръв път в живота си ме е срам, че съм българин. Ебаси лайняната работа.
На полицаите, взели участие в тази диващина искам да кажа, че еволюционно се намират някъде над кърлежа, но под хлебарката. Отрепки, които се страхуват като мишки, когато останат сами. Най-скапаната професия са избрали. Може би сега е времето малцината достойни полицаи, останали в системата, да се покажат и да защитят гнилата си институцийка, така солидно обвързана с мафията и ДС.
Едно пояснение за по-възрастните: съкращението A.C.A.B. означава "всички ченгета са копелета".
За младите - Peace! And fuch the police!