купих си холна гарнитура от тях и трябваше да бъде доставена към 20 декември...
в уредения час и дата пратих майка ми да чака да я докарат и качат , защото бях на рожден ден и тичахме с жена ми да търсим подарък...
Докато избирахме майка ми ми звъни притеснена, гарнитурата е счупена (конструкцията отдолу) а хамалите едва ли не ми налитат на бой....

колегите които ме познават знаят как съм реагирал... с 300 към вкъщи..
където срещам един малоумен човечец който ми се обеснява, но явно е различен тона като видят жена с шкода фабия и мъж с злобна физиономия който кара джип (независимо какъв) и тона се промени , мина от към заяждане , на мазнене...
както и да е казах да качат и че чакам отдел рекламации да си свърши работа... гарнитурата я карат в петък и в неделя в 9 имам уговорка да дойдат да огледат счупеното...
та идва момъка в неделя , вика дай да изправиме и да снимам за да решиме какво ще се прави...
изправихме , снимахме , и този пич ми дава некъв лист и вика , я удари едно подписче тука че съм снимал и ще се обадят от отдел рекламации...
тръгвам да се подписвам и естествено преди това чета... ама накрая гледам ... с малки буквички "рекламацията е отстранена" , обясних на пича че няма как да го подпиша това и го изпратих с молбата на 22-23 да се обадят и да го отремонтират , че чакам гости... е да амаа курец душим , както се казва , още никой не е звънял и не ме е търсил...
аа гарнитурата не е 1000 или 2000 лева...
багайте далече колеги...