XpacTa написа:Много зависи на какво разстояние си от голяма улица по която върви градски транспорт - говоря конкретно за зимата и за снега. За Бояна имаш доста варианти като градски транспорт - зависи все пак къде точно си - виж автобуси 63 и 64 (има и един 107, ама той ходи от никъде до никъде и минава на високосна година). С 63 отиваш до Цар Борис III, откъдето хващаш трамваи 5 и 19. С 64 в едната посока отиваш до трамвай 7, автобуси 102, 204, а в другата посока отиваш на хладилника и от там на трамвай 9 или 10, както и 120 и 88. И с 63 и 64 можеш да се прехвърлиш на тролей 2 и 9 или на автобус 111. Ако си по-надолу и си падаш малко по ходенето пеша може да пропуснеш "селския" рейс и да си слезеш директно на другия транспорт.
Колкото до магазините - зависи от стила ти на пазаруване - ако си пазаруваш веднъж седмично с колата в голям магазин - няма толкова голямо значение че нямаш голям избор от магазини наблизо.
Точно така:
- 63 тръгва от х-л Славия и е до "Бялата Вода" (след Бояна - посока Дендрариума, Кпитото, Златни мостове) - много "редовна" линия
- 64 е от "Центъра по Хигиена" на бул. "Д. Несторов" през България, Бояна, Киноцентър, Драгалевци и върти обратно на Хладилника
- "Стой и сЕди" (107) е изключително редовен и тръгва от Княжево през Карпузица (култов квартал) и стига до боянската църква.
- има и парашутки, май - не съм сигурен...
Сега... за пазаруването - само и единствено "Стефчо" - така се казва собственика, иначе магазино нема име. Намира се под "Лимона" (новия-стар

), Фамилия - не става поне за мен и жената!
Пазарува се абсолютно всяка вечер от "Стефчо"
...кръчми - "Лимона", "Старата круша" (Лимона е по-хуютно)
... друго, ако ти потрябва - вестници, пицария и кафенце - на "Ханчето"
... "Чепишев" и бившия "Армения" (а.к.а. "Свети Георги") и настоящ "Paradise" са от дебелите ресторнтчета... кафето е "Envy", ако желаеш да позираш
Ако не се интересуваш от закупуване на имот, а търсиш такъв под наем, драсни ми едно ЛС - предлагаме етаж от къща с жената от юни, тази година