латекс върху блажна боя?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
латекс върху блажна боя?
дълбоко проникващ грунд(някакъв силиконов)върху блажна боя не може да изсъхне на места,за да хване отгоре латекса,при положение,че нявсякъде е еднаква боята?!единствен изход шпакловка наново?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: латекс върху блажна боя?
Дори с грунд, няма да стане нищо. Ще е супер неравно и грозно. Най-добре боята долу, шпакловка и латекс.
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
зависи от много неща има вариянт с разредител има варянт със шпакла или бензинова лампа ама много мирише ..
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз сьм я свалял сьс секач и чук .... то си беше цяло приключение, еииии направо полудях, пьк комшиите как са ме изтраели незнам(сигурно от уважение не са казали нищо) Става вьпрос за апартамента банята, викам си чекии да им направим един ремонтец така да я наредим с теракот харабииската, и аз на предния ден преди да доиде маистора викам да подготвя терена като доиде направо да я мята да лепи.... малиии направо не ми се приказва повече чука и секача бооооиии, едни искри само хвьрчат пред мене,, от сутринта до вечерта
не мога се оправя три дена след това. Маистора като доиде не можа да спре да се смее 15-си минути,,, та и тоии каза защо не спомена щях да взема бензиновата лампа(щото малко по нагоре се спомена за такава) да я сваля боята за час два
. А забравих да кажа че секачами беше по тьп и от мене, острието му беше като цигара на надльжно
сега ми е чак смешно , ама тогава ходех като бизон с наведена глава и ми идваше да минавам направо през зидариите. Та пак повтарям маистора каза БЕНЗИНОВАТА ЛАМПА момчето е спасението.

Бетон контакт на Стром 21.Нанася се с четка или мече.
Ако се нанесе равномерно може да мине и без шпакловка.
Ако се нанесе равномерно може да мине и без шпакловка.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Боро контакт - намажи го изчакай и действай с латекса.Тва чудо и върху стъкло да го намажеш - стъклото пада то не ИЗПРОБВАНО.Майсторите викаха"тва нещо ни изяде хляба" Преди това са правили една ръка циментова шпакловка/плащаш/после финна гипсова и пак плащаш.Сега това спестява циментовата.
Рядко е /няма да ти направи грапавини/нанася се с четка или валяк.Мирише на малини и лепне все едно си сложил 10 кг захар в един литър.Разфасовки от 1 и 5л
Рядко е /няма да ти направи грапавини/нанася се с четка или валяк.Мирише на малини и лепне все едно си сложил 10 кг захар в един литър.Разфасовки от 1 и 5л
и аз мислех с останал боро контакт(розовия) ама....в банята плочки върху плочки,"нема ядове,ше стане идеално" -от майсторите ,а сега всичко е " на кухо"....
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бетон контакт, боро контакт, дъра бъра. При мен съм пробвал с това, и то даже не върху блажна боя, а върху постно боядисано, през което въпросният контакт прониква. И след ден, два, колоркита, който сложиха отгоре, взе да се люпи. Вярно е, че махането на боя, плочки или друго старо покритие и голяма играчка, но пък после става доста по-добре. Да не говорим, че не чак толкова евтин Бороконтакта, и смисълът се губи. Има приложение, но определено е доста по-ограничено от това, за което го рекламират, че става.
- mely
- Двигател:
dobrin написа:Бетон контакт, боро контакт, дъра бъра. При мен съм пробвал с това, и то даже не върху блажна боя, а върху постно боядисано, през което въпросният контакт прониква. И след ден, два, колоркита, който сложиха отгоре, взе да се люпи. Вярно е, че махането на боя, плочки или друго старо покритие и голяма играчка, но пък после става доста по-добре. Да не говорим, че не чак толкова евтин Бороконтакта, и смисълът се губи. Има приложение, но определено е доста по-ограничено от това, за което го рекламират, че става.
Добрине ,хич даже не прониква ами прави филм върху старото покритие и слепва със същото След като изсъхне продължава отгоре да стои много лепкаво.По принцип го дават за лепене на плочка върху плочка.Аз лично го използвах за постнобоядисан апартамент с груба мазилка.Отгоре правих шпакловка и вече втора година проблем никакъв никъде.Ползвах го и на апартамента боядисан с латекс върху който ннаново трябваше да се шпаклова .З год никакъв проблем.Просто дадох съвет за нещо изпробвано .Колегата си решава

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не отричам, че има приложение. Просто не е панацея. А заради един пуст мързел да се използва, го намирам за неправилно. Просто е като траен случай, когато няма друг вариант.
- mely
- Двигател:
dobrin написа:Не отричам, че има приложение. Просто не е панацея. А заради един пуст мързел да се използва, го намирам за неправилно. Просто е като траен случай, когато няма друг вариант.
Другия вариант по лесен вариант ЧУК ,СЕКАЧ и МАНГО

Абе ако се намаже с "терминатор"-за сваляне на блажна боя трябва да стане
- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
mely написа:dobrin написа:Не отричам, че има приложение. Просто не е панацея. А заради един пуст мързел да се използва, го намирам за неправилно. Просто е като траен случай, когато няма друг вариант.
Другия вариант по лесен вариант ЧУК ,СЕКАЧ и МАНГОполошия -манго=ТИ
Абе ако се намаже с "терминатор"-за сваляне на блажна боя трябва да стане
Колегата ми тука в магазина от лятото беше започнаал да изчуква банята от блажната боя,та до миналия месец чак

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
никъв терминатор
един човечец 3 дни ми сваля боята в банята-блажна боя в панелена баня-класика от соца...обилно напоена с терминатор 4
след това дойде един друг с бензиновата лампа и опуши доволно всичко но я свали много по-лесно...
един човечец 3 дни ми сваля боята в банята-блажна боя в панелена баня-класика от соца...обилно напоена с терминатор 4
след това дойде един друг с бензиновата лампа и опуши доволно всичко но я свали много по-лесно...
Има начини за сваляне,но защо да се връщаме 20 г . назад.
Контактния грунд е измислен точно за това.
Контактния грунд е измислен точно за това.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”