Май ще напускам страната
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Май ще напускам страната
Не знам дали да се хваля или не, но с жена ми преминахме селекция за емиграция в Канада.Май след някой и друг месец ще стягам куфарите.Лошото е че няма как да взема колата, а хубавото-и там карат VW.Правят ги в Мексико, което малко ме притеснява, но VW си е VW 

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:45, променено общо 1 път.
Добре звучи, още повече че бензина им е евтин
Гледах обяви за дизели, ама няма много-не само VW а по принцип.Много ми е интересно как се държи едно TDI при -30С.
Благодаря за пожеланията на всички.Гледам как навън кротко се сипе сняг и ме обзема леко колебание
, ама сме се хванали на хорото и ще тропкаме.

Гледах обяви за дизели, ама няма много-не само VW а по принцип.Много ми е интересно как се държи едно TDI при -30С.
Благодаря за пожеланията на всички.Гледам как навън кротко се сипе сняг и ме обзема леко колебание

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
vento5 написа:Добре звучи, още повече че бензина им е евтин![]()
Благодаря за пожеланията на всички.Гледам как навън кротко се сипе сняг и ме обзема леко колебание, ама сме се хванали на хорото и ще тропкаме.
Късмет ти пожелавам, и всичко да върви по - мед и масло.......
Ако не е тайна, в коя част на Ка ще си, Отава, Онтарио...другаде.....

А пък и след година или по-малко.......може да се разберем да пием бира нейде там.