Значи звъни ми на вратата една съседка (будната съвест на блока, бабичка на 80 години, хвала на такива както вика Мамалев) и вика, не чу ли алармата си, един ти чукна колата долу пред блока. Слизам долу и гледам Голфа леко, ама съвсем леко чукнат отпред до десния фар:

Ударил го един кретен, живеещ в отсрещния блок с едно Волво и даже без да слезе и да види кво е направил, заминал нанякъде си....Сега тоя малоумник ползва междублоковото пространство за автокъща - купува трошки (вкл. и каравани) и след много време ги продава, като долу пред блока му седят по 2-3 бараки...абе има си белзплатна автокъща идиота....та мисля си, понеже бях паркирал там където той обича да си спира най-представителната кола, тоя капут ме е чукнал нарочно.... щото иначе егати маневрата трябва да е предприемал...вижте на втората снимка къде му е сега бараката и къди ми е Голфа
Сега.... то е толкова малко, че не си и струвай май и да ходя на оглед в Орел на 27.12 (там ми е Каското). Малко малко, но пък ще си тръгне ръждичката....иначе Орел плаща веднага в брой....имам вече опит

Та се чудя са кво да го правя тоя нещастник.... и понеже преди време имаше една тема в която колега бе имал неприятности в Младост-1, в която се предложи да пускаме снимки на идиоти, създаващи проблеми по пътищата ето го тоя кретен:

Волво с рег.номер С 3383 СМ, живее в Младост-1, бл.7
Та айде кажете кво да правя сега, в Орел и да платят - ОК, но тоя кретен как да си получи заслуженото? Щото тоя слабоумник утре може да си помете половината паркирани коли долу, щото му пречат на "авто-бизнеса" и кво?!?!? Застрахователите ще плащат, а на него кво? Нищо ли?!?!?