Защио винаги някой идиот ще ти развали празника?!?!?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Защио винаги някой идиот ще ти развали празника?!?!?

Мнениеот Birdie » Съб 24 дек 2005 15:39

Защо все ще се намери кой идиот да ти развали празника?!
Значи звъни ми на вратата една съседка (будната съвест на блока, бабичка на 80 години, хвала на такива както вика Мамалев) и вика, не чу ли алармата си, един ти чукна колата долу пред блока. Слизам долу и гледам Голфа леко, ама съвсем леко чукнат отпред до десния фар:
Изображение
Ударил го един кретен, живеещ в отсрещния блок с едно Волво и даже без да слезе и да види кво е направил, заминал нанякъде си....Сега тоя малоумник ползва междублоковото пространство за автокъща - купува трошки (вкл. и каравани) и след много време ги продава, като долу пред блока му седят по 2-3 бараки...абе има си белзплатна автокъща идиота....та мисля си, понеже бях паркирал там където той обича да си спира най-представителната кола, тоя капут ме е чукнал нарочно.... щото иначе егати маневрата трябва да е предприемал...вижте на втората снимка къде му е сега бараката и къди ми е Голфа
Сега.... то е толкова малко, че не си и струвай май и да ходя на оглед в Орел на 27.12 (там ми е Каското). Малко малко, но пък ще си тръгне ръждичката....иначе Орел плаща веднага в брой....имам вече опит :wink:
Та се чудя са кво да го правя тоя нещастник.... и понеже преди време имаше една тема в която колега бе имал неприятности в Младост-1, в която се предложи да пускаме снимки на идиоти, създаващи проблеми по пътищата ето го тоя кретен:
Изображение
Волво с рег.номер С 3383 СМ, живее в Младост-1, бл.7
Та айде кажете кво да правя сега, в Орел и да платят - ОК, но тоя кретен как да си получи заслуженото? Щото тоя слабоумник утре може да си помете половината паркирани коли долу, щото му пречат на "авто-бизнеса" и кво?!?!? Застрахователите ще плащат, а на него кво? Нищо ли?!?!? :shock

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Съб 24 дек 2005 15:45

Отивай при застрахователите и не се ядосвай заради олигофрени!

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Защио винаги някой идиот ще ти развали празника?!?!?

Мнениеот Li4o » Съб 24 дек 2005 16:21

Birdie написа:..................Та се чудя са кво да го правя тоя нещастник............

Ако бях аз на твое място щях да му искам обяснение...не обичам да оставам длъжен на някой... :wink:

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Съб 24 дек 2005 16:27

Li4o е прав. Не можеш да го оставиш така, ама първо опитай да му набиеш малко акъл в главата, па ако не отбира...

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Съб 24 дек 2005 16:28

Викни бабата за свидетел и да му пишат акт + 10 точки. :)

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Съб 24 дек 2005 16:38

Nova написа:Викни бабата за свидетел и да му пишат акт + 10 точки. :)

Е КАТ ли да викам за паркинг-инфекция?! И кой ще се занимава днес точно с това, то и бабата си вие баницата сега сигурно....
Paro, съмнявам се че тоя изобщо ще си признае, нямаш си представа за какъв олигофрен става въпрос.....

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Съб 24 дек 2005 16:39

да NOVA е прав - акт за ПТП - 100 лева + не знам колко точки ама не са малко, а за това че е напуснал ПТП-то без да се обади на КАТ - ЯКА глоба ше му треснат вярвай ми, стига бабата да подпише акта като свидетел.
няма нужда да го биеш, само го вкарай в приключение mhihi

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Съб 24 дек 2005 16:41

nii написа:......
няма нужда да го биеш, само го вкарай в приключение mhihi

Това имах предвид и аз :)

Потребителски аватар
anger
Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
Двигател:

Мнениеот anger » Съб 24 дек 2005 17:18

Един съвет от мен - приготви си 2 - 3 "таралежчета" и го изненадай и ти фатално в празничната нощ...После му гледай сеира през прозореца как в студа и вероятно във времето, в което трябва вече да е при тъщата сваля гуми и търси работещ гумаджия наблизо. Така се лекува идиотизъм в наши дни!!!

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Съб 24 дек 2005 17:19

Точно КАТ ще викаш, да не говорим, че имаш свидетел...
Така новогодишно да го зарадваш.... , че и някоя друга точка да му вземе дядо Мраз. Mr Green Fun

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Съб 24 дек 2005 17:21

злобно-викай кат да му стане густо на идиота а и нещо гадно н (а колата????избеснел съм нещо

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Съб 24 дек 2005 19:55

Аз лично бих отишал и бих му забил два плесника без да му обяснявам много много щото тои си знае кво е направил :dummy:

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Нед 25 дек 2005 0:48

те колегите ти казаха какво да направиш ;) а аз като го мерна някъде ще го 'изкарам' от пътя и от кожата му заради тебе :twisted:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 25 дек 2005 3:39

с риск да се нахвърите върху мен, ще кажа, че смятам подобни ПТП-та за нещо нормално и не трябва човека да скача винаги с лошо. Поговори с човека и ако е свестен, попълнете си документите от гражданската и си вземи парите от застрахователя му. Сматам, че това е нормалния начин.

Отделно, не виждам и с какво ти е развалил празника. Това все пак е някаква кола да му се невиди, не е сгазил теб. В крайна сметка 90% от собствениците на автомобили даже не си ги оправят, след като застрахователя им плати сумата за щетата.

Щото тоя слабоумник утре може да си помете половината паркирани коли долу, щото му пречат на "авто-бизнеса" и кво?!?!?

ако по това, че ти е чукнал колата, смяташ човека за малоумник ... недай си боже, утре ти да чукнеш някого (защото и на най-добрите се случва) незнам тогава какво ще очакваш?

Тази щета сигурно е за не повече от 30-40 лева, незнам какво искаш да му се случи на човека за такова нещо. Може би да му отнемат книжката и да му отрежат едната ръка и единия крак от коляното ...

Приятелю, ако утре загубиш 30 лева по погрешка, надали ще се изнервиш толкова много. Просто изпусни парата и си гледай кефа.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Нед 25 дек 2005 8:59

musura написа:....

Не мога да не се съглася с тебе.
Просто гледай по повърхностно на нещата и не се впрягай толкова :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”