Късметчета за кафе- от къде?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- xcalibur
- Автомобил:
- Двигател:
Късметчета за кафе- от къде?
Колеги, знаете ли от къде могат да се купят късметчета, каквито се дават в някои заведения с кафето? Проблемът е, че вече има сключен договор с фирма за кафе, която не предлага такива. Знам, че Лаваца и Или дават такива с кафето, но Спетема нямат за съжаление. Мислех си да ги напечатат в някоя рекламна агенция, но преди това някой трябва и да ги измисли... Дали някъде продават готови такива и без лого
Късметчета за кафе
Моля, трябва да си напечатам някъде късметчета за кафе с нашето фирмено лого.
Моля помогнете ми с информация за печатница , която може да ми изпълни поръчката.
Моля помогнете ми с информация за печатница , която може да ми изпълни поръчката.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Късметчета за кафе
alla написа:Моля, трябва да си напечатам някъде късметчета за кафе с нашето фирмено лого.
Едно ЛС би ти решило проблема
scuba написа:Ние правим такива късмтчета. Печатат се, после ги "завиваме" в сламкиКажи къв тираж те интересува
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alla написа:Моля, трябва да си напечатам някъде късметчета за кафе с нашето фирмено лого.
scuba е твоят човек !

Върни се в “ОФФ-Топик - други”