Истории от казармата :)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Истории от казармата :)

Мнениеот dready » Вто 27 дек 2005 20:57

Тука по идеята на Даскала мисля да си пуснем истроииките от казармата.И съм сигурен ,че ще падне голям смях
Моята история е следната.

Имахме един "индивид" от Лом който просто беше уникален.Казваше се Петров ,ние му викахме Ломски.Всяка вечер на проверка се избират новите Дневални и се повтаря едно и също.
"Утре в 14:00 лъснати бръснати пред дневалната маса за инструктаж!!!
Некви въпроси???"
и така всяка вечер.Един ден ,но вече към 30тия ден се предполага ,че трябва да знаеш почти всичко.Идва ротния някакав майор беше.И вика знаете ли всичко бе.И ние сичките ТЪЙ ВЯРНО.И от цялата рота 80 души уцели точно нашя човек и го пита я кажи задълженията на дневалния.И оня се изцепи
-Утре 14:00 лъснати бръснати пред невалната маса за инструктаж...
пълно мълчание никой не смее да гъкне.След което пак се изцепва
-Некви въпроси???

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Вто 27 дек 2005 21:00

Аз знам само за гаври с новобранци,а на някои им предстои казарма така че се въздържам stumm

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Вто 27 дек 2005 21:02

Даскала написа:Аз знам само за гаври с новобранци,а на някои им предстои казарма така че се въздържам stumm

Абе давай бееее ,споко всички сме минали от там.И на мен всичките ми приятели вече бяха ходили и ми викаха "Лелеее са ще видиш ,ала бала " ама какво стана?Мина и замина.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Вто 27 дек 2005 21:06

Ахаххахах да бе споко още си падам по жени.
Е не ми се размина шомпала ама какво да се прави
В името на родината :)

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 27 дек 2005 21:18

Истории много,като се започне от офицерски простотии и се стигне до курвите на гарнизона,срамните въшки и напиването на УВОлджака,без да споменавам кашишиките изпълнения по родните поля!

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Вто 27 дек 2005 21:20

веселин написа:Истории много,като се започне от офицерски простотии и се стигне до курвите на гарнизона,срамните въшки и напиването на УВОлджака,без да споменавам кашишиките изпълнения по родните поля!

Ми хайде разказвай де,или неискаш защото все ти си потърпевшия mhihi

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 27 дек 2005 21:22

Даскала написа:
веселин написа:Истории много,като се започне от офицерски простотии и се стигне до курвите на гарнизона,срамните въшки и напиването на УВОлджака,без да споменавам кашишиките изпълнения по родните поля!

Ми хайде разказвай де,или неискаш защото все ти си потърпевшия mhihi
Много ракия има да се пие на тези истории-нито е за форума нито е за лични!

Потребителски аватар
SnowMaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SnowMaster » Вто 27 дек 2005 21:54

София.5-ти километър.аз и ВКР-то пием водка в стаята на кадроваците.от време на време отваряме и даваме по глътка на дежурния по рота и дневалния.на другия ден разбрахме че дежурния по поделение спи(спал или ?) в съседната стая.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 27 дек 2005 22:25

Ние имахме един сектант на който господ му беше казал да се прибере в къщи при семейството си без да се обади на никой. Докараха го с ВП резаха му нашивки мани мани циркове. Всичко това в Ш ЗО.

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 28 дек 2005 4:09

аз като бех Долна Митрополия , там беше на мода "телеграмка"-та , като заспи боеца , отивам и му слагаме , листче с хартия между пръстите на краката и я палиме , и нема да ви кавам как се сабужда човека, иникални физономий правеха , а имахме един селски бег (в пълния смисъл на думата селски ) та тоя пич си беше нарочен за черната офсъ на ротата , и на него му пуснах една телеграмка , леле тоя като скокна , като взе да крещи , а на тоя тъпак взе че му се свана кракъ , нема да ви казвам как изтръпнах , ама му мина бързо don't worry

накрая и аз получих телеграмка

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 28 дек 2005 4:14

сещам се за един виц :
един мангал, който не може да приказва чисто български , бил в казармата. И там като се строят , се строяват по НАТО-ски , с ръцете отзаде , та въпросния боец се оплакал на старшинката :
" Госин сташина , Хасан от второто редиса , сялото парче на ръката ми го слага" banana

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Сря 28 дек 2005 9:36

Военното училище в Шумен, в ШЗО-то, 1995-6 г. Единият от батарейните, майор не му помня името вече :( , със самочувствието на велик воин, командир и прочие Велик.... Та праща дневалните да му купят банички за закуска, обаче нямало и му купили кифли...носят му ги, а той: "Какво сте донесли бе, какво е това....кифли....САМУРАЙ КИФЛИ ЯДЕ ЛИ БЕ?" :lol:

Потребителски аватар
s3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот s3 » Сря 28 дек 2005 20:53

Лафове на един мой "любим" капитан по време на оборка:

Това там фас ли е умряла котка ли е да се махне!
Това там стълби ли са сняг ли е да се изчисти!

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Сря 28 дек 2005 21:55

През службата си бях в три поделения.Та в Кресна като бях двама хаховци решииха да избягат и да ходят по дискотеки.Добре ама се напиват као прасета.Единия открданл някаква симсонка, а другия по някакъв начин се узовал в леглото на някво момиче.И двамата ги пребира полицията в поделението.На сутринта Цялото поделение на плаца.Ама като казвам цялото имам впредвид абсолютно цялото.Излизат тези двамата от ареста.Единия гол до кръста и без обувки, а другия с обувки и риза.Командира на поделението беше много зъл, рога ги рога и ги питаше закакво са направили това нещо.ензи мълчат.Командира
- Докато не кажете няма да пусна никой от плаца.И си се качи в стаята!!!
Малеееееее всички полковници и подполковници полудяха.За някакви си пиклювци седят на жегата на Плаца.Един от всичките отиде и им смръмка нещо, като през това време някой беше тръгнал след командира да го извика. Та пичовете стояха можеби повече от месец в ареста, като през това време направиха цялостен ремонт на стаите на дежурните.Смъкнаха мазилката мазаха на ново.... а ве с две думи е*а им се м****а.

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Мнениеот Vasseto » Сря 28 дек 2005 22:09

Та да ви казвам и аз.
Прибираме се от гарнизонка и гледаме пред ратата един шоп повръща кръв.Направо краката ми се подкосиха.Дърпаме го на страна и го питаме какво ти е бре,но той изгуби съзнание.Извикахме линейката и заедно с него в болницата на Асеновград.Голяма паника падна в болницата,а онзи си продължаваше да си повръща кръв ама кръв да ти види окото.Влезна в спешното и се разтичаха едни сестри и докторите покрая тях.А ние дръгливите новобранци се оглеждаме за някоя как но нямаше.По едно време всичко изведнъж се успокои само един доктор ругаеше кат каруцар.Нашия болен колега го изритаха кат мръсно куче от болницата.Бил се натряскал с водка с доматен сок.За малко и ние да си го отнесем.На момчето му дадоха една седмица арест и за малко да го изхвърлят от школата за кемафи.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”