Тука по идеята на Даскала мисля да си пуснем истроииките от казармата.И съм сигурен ,че ще падне голям смях
Моята история е следната.
Имахме един "индивид" от Лом който просто беше уникален.Казваше се Петров ,ние му викахме Ломски.Всяка вечер на проверка се избират новите Дневални и се повтаря едно и също.
"Утре в 14:00 лъснати бръснати пред дневалната маса за инструктаж!!!
Некви въпроси???"
и така всяка вечер.Един ден ,но вече към 30тия ден се предполага ,че трябва да знаеш почти всичко.Идва ротния някакав майор беше.И вика знаете ли всичко бе.И ние сичките ТЪЙ ВЯРНО.И от цялата рота 80 души уцели точно нашя човек и го пита я кажи задълженията на дневалния.И оня се изцепи
-Утре 14:00 лъснати бръснати пред невалната маса за инструктаж...
пълно мълчание никой не смее да гъкне.След което пак се изцепва
-Некви въпроси???
Истории от казармата :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Много ракия има да се пие на тези истории-нито е за форума нито е за лични!Даскала написа:веселин написа:Истории много,като се започне от офицерски простотии и се стигне до курвите на гарнизона,срамните въшки и напиването на УВОлджака,без да споменавам кашишиките изпълнения по родните поля!
Ми хайде разказвай де,или неискаш защото все ти си потърпевшия
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
аз като бех Долна Митрополия , там беше на мода "телеграмка"-та , като заспи боеца , отивам и му слагаме , листче с хартия между пръстите на краката и я палиме , и нема да ви кавам как се сабужда човека, иникални физономий правеха , а имахме един селски бег (в пълния смисъл на думата селски ) та тоя пич си беше нарочен за черната офсъ на ротата , и на него му пуснах една телеграмка , леле тоя като скокна , като взе да крещи , а на тоя тъпак взе че му се свана кракъ , нема да ви казвам как изтръпнах , ама му мина бързо don't worry
накрая и аз получих телеграмка
накрая и аз получих телеграмка
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Военното училище в Шумен, в ШЗО-то, 1995-6 г. Единият от батарейните, майор не му помня името вече
, със самочувствието на велик воин, командир и прочие Велик.... Та праща дневалните да му купят банички за закуска, обаче нямало и му купили кифли...носят му ги, а той: "Какво сте донесли бе, какво е това....кифли....САМУРАЙ КИФЛИ ЯДЕ ЛИ БЕ?" 

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
През службата си бях в три поделения.Та в Кресна като бях двама хаховци решииха да избягат и да ходят по дискотеки.Добре ама се напиват као прасета.Единия открданл някаква симсонка, а другия по някакъв начин се узовал в леглото на някво момиче.И двамата ги пребира полицията в поделението.На сутринта Цялото поделение на плаца.Ама като казвам цялото имам впредвид абсолютно цялото.Излизат тези двамата от ареста.Единия гол до кръста и без обувки, а другия с обувки и риза.Командира на поделението беше много зъл, рога ги рога и ги питаше закакво са направили това нещо.ензи мълчат.Командира
- Докато не кажете няма да пусна никой от плаца.И си се качи в стаята!!!
Малеееееее всички полковници и подполковници полудяха.За някакви си пиклювци седят на жегата на Плаца.Един от всичките отиде и им смръмка нещо, като през това време някой беше тръгнал след командира да го извика. Та пичовете стояха можеби повече от месец в ареста, като през това време направиха цялостен ремонт на стаите на дежурните.Смъкнаха мазилката мазаха на ново.... а ве с две думи е*а им се м****а.
- Докато не кажете няма да пусна никой от плаца.И си се качи в стаята!!!
Малеееееее всички полковници и подполковници полудяха.За някакви си пиклювци седят на жегата на Плаца.Един от всичките отиде и им смръмка нещо, като през това време някой беше тръгнал след командира да го извика. Та пичовете стояха можеби повече от месец в ареста, като през това време направиха цялостен ремонт на стаите на дежурните.Смъкнаха мазилката мазаха на ново.... а ве с две думи е*а им се м****а.
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Та да ви казвам и аз.
Прибираме се от гарнизонка и гледаме пред ратата един шоп повръща кръв.Направо краката ми се подкосиха.Дърпаме го на страна и го питаме какво ти е бре,но той изгуби съзнание.Извикахме линейката и заедно с него в болницата на Асеновград.Голяма паника падна в болницата,а онзи си продължаваше да си повръща кръв ама кръв да ти види окото.Влезна в спешното и се разтичаха едни сестри и докторите покрая тях.А ние дръгливите новобранци се оглеждаме за някоя как но нямаше.По едно време всичко изведнъж се успокои само един доктор ругаеше кат каруцар.Нашия болен колега го изритаха кат мръсно куче от болницата.Бил се натряскал с водка с доматен сок.За малко и ние да си го отнесем.На момчето му дадоха една седмица арест и за малко да го изхвърлят от школата за кемафи.
Прибираме се от гарнизонка и гледаме пред ратата един шоп повръща кръв.Направо краката ми се подкосиха.Дърпаме го на страна и го питаме какво ти е бре,но той изгуби съзнание.Извикахме линейката и заедно с него в болницата на Асеновград.Голяма паника падна в болницата,а онзи си продължаваше да си повръща кръв ама кръв да ти види окото.Влезна в спешното и се разтичаха едни сестри и докторите покрая тях.А ние дръгливите новобранци се оглеждаме за някоя как но нямаше.По едно време всичко изведнъж се успокои само един доктор ругаеше кат каруцар.Нашия болен колега го изритаха кат мръсно куче от болницата.Бил се натряскал с водка с доматен сок.За малко и ние да си го отнесем.На момчето му дадоха една седмица арест и за малко да го изхвърлят от школата за кемафи.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”