имаме ли си гараж???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
имаме ли си гараж???
попринцип нямам гараж и си държа колата пред блока, но идва зимата и запо4вам да се замислям за гараж, и ми е леко кофти че нямам.... и реших да видя колко от колегите от форума имат като моя проблем???
Последна промяна от d.borimirov на Пет 24 окт 2008 20:52, променено общо 1 път.
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Имам и го ползвам
До някъде си прав, нo гаража все пак си е удобство
Ако се наложи да правя значителни разходи за да имам гараж и моята ще стои вънка 

GodLike написа:Не ми и трябва. Покрив да имам над главата си пък колата да спи на улицата. Нали за това плащам каско. Пък и да няма да я карам 100 години...
До някъде си прав, нo гаража все пак си е удобство

- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
Winner25 написа:Имам и го ползвам
GodLike написа:Не ми и трябва. Покрив да имам над главата си пък колата да спи на улицата. Нали за това плащам каско. Пък и да няма да я карам 100 години...
До някъде си прав, нo гаража все пак си е удобствоАко се наложи да правя значителни разходи за да имам гараж и моята ще стои вънка
да, особено ако е отоплям през зимата си е кеф да влезеш в колата и да е 22 градуса

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За мен гаражът е голямо удобство. Не толкова за колата, колкото за собственика й. Не се чисти сняг зимата, не се стърже сняг от стъклата, все пак се премахва и рискът от това да бъде ожулена на паркинга пред блока. От гледна точка на сигурността няма никакъв смисъл - доказано е /а аз знам и от собствен опит
/, че от гараж най-лесно се краде. Имам гаражна клетка под наем, и струва по-малко, отколкото платения паркинг до нас, така че съм на далавера.

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
нямам гараж
но МНОГО искам да имам....
това да тръгнеш да правиш нещо по колата и да знаеш че времето не може да ти попречи е друго....
не ми е толкова за колата колкото за мое удобство...
в Бургас разполагам с място на закрит двор в кооперацията .... няма навес...но се усеща определено....колата може да е разглобена със седмици без грижи
което на улицата не може да стане

това да тръгнеш да правиш нещо по колата и да знаеш че времето не може да ти попречи е друго....
не ми е толкова за колата колкото за мое удобство...
в Бургас разполагам с място на закрит двор в кооперацията .... няма навес...но се усеща определено....колата може да е разглобена със седмици без грижи

dobrinb написа:....доказано е /а аз знам и от собствен опит/, че от гараж най-лесно се краде. ...
Абе я ти му тури резетата и го залости яко отвътре, па си се качи у вазе през вътрешната врата, па да видим ко ши откраднат...

Ако е гараж в къща - безценен, ако е в блок или отделен - единствено защита срещу времето и вандалски прояви. Което не е малко.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”